Omdömen från Residence Triscinamare

 
Residence Triscinamare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Triscinamare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Selinunte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Triscinamare

Läs personliga omdömen av Residence Triscinamare som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Triscinamare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Skön och avkopplande semester

Vi är mycket nöjda med vår vecka på Triscinamare.
Personalen var välkomnande och hjälpsam och det
kändes avstressande och fridfullt på semesteranläggningen.
Vi var mycket nöjda med vår lägenhet, fick just det läget som vi
önskade.
Ett minus var restaurangen men eftersom vi hittade ett matställe
precis utanför där man kunde beställa färdigmat och ta med hem
med jättegod mat så gjorde det inget att rest. maten inte var nån höjdare.
I köksavdelningen saknade vi en liten kastrull för att koka tevatten.
Sydvästra Sicilien känns genuint och det fanns flera fina utflyktsmål i närheten.
På Triscinamare var vi enda nordborna däremot italienska gäster som också
tycktes uppskatta lugnet och bekvämligheten på semesteranläggningen.
Vi vill gärna återkomma som gäster ett annat år.


Residence Triscinamare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Triscinamare
Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Residence Triscinamare

Residence Triscinamare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Triscinamare
Trerumslägenhet med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Triscinamare

Semesterbostaden i Trisinamare ligger med en formidabel utsikt till vattnet, allt som stod i beskrivningen passade in. Stället är mycket rent och välhållet. Under de 4 dagar vi övernattande på stället var där inget som störde. Bostaden ligger med kort avstånd till flera stora sevärdheter, vilket vi nyttjade oss av. Barnpoolen var dock utan vatten, detta skyldes på den tidiga res-tidpunkten. Det ska dock nämnas att vi inte hade behov av en pool då vädret inte inbjöd till badsemester.
Stället kan varmt rekommenderas.

Residence Triscinamare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Triscinamare
Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hans och Lena med barn från Uddevalla i Sverige bodde på Residence Triscinamare i Selinunte från den 5. till den 12. september 2010.

Hotellet var ok med trevlig personal. Dagliga (gratis) evenemang var beachvoleyboll, vattengympa, danslektioner, pingis och bågskytte. Man skall dock veta att underhåll och reparation inte är lika flitigt förekommande som i nordeuropa. Materielen håller inte alltid ihop. Fin strand men vi saknade tillgång till pool. Det finns en poolanläggning i närheten (Auqua Splash) som kostar 100:-/person. Hotellet är ok men ingen lyx. Lakan, handukar och slutstädning ingick i priset. Men det var ingen städning eller byte under veckan. Om man hyr bil skall man fundera på en extra försäkring om man tänker sig besöka städer som Palermo eller åka in i gränder. Tempot och körstilen är annorlunda och man kan få hyrbilen skadad om man inte ser upp.

Rekommendationer:
- "Nödvändigt" med hyrbil
- Mazara del Vallo på kvällen
- Restaurang Pierrot i Castelvretano (inga turister och bra priser)
- Hotellägarinnan hade kontakter på en vinanläggning i Castelvretano och hon ordnade en privatvisning för oss.
- Billiga supermarkets finns i Castelvretano om man skall köpa med sig god korv (Salame Piccante) etc.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Helene med familj från Stockholm i Sverige bodde på Residence Triscinamare i Selinunte från den 5. till den 19. juli 2010.

Triscinamare Residence överträffade vida våra förväntningar på boende/upplevelse, vi hyrde boende för 6 personer och fick en lägenhet i form av fristående litet hus precis vid den privata stranden som tillhör Triscinamare Residence. Sandstrand för övrigt åt båda håll så långt ögat kunde nå. Bad på dagarna med underhållning på stranden i form av vattengympa till härlig latinamerikansk musik, Latinodans, beach-volleyboll ledd av de italienska ungdomar som arbetade som ”entertainers” på Triscinamare. På kvällen bjöds på underhållning i form av ”animation” samt latinamerikansk dans som de flesta rycktes med till. Triscina är en liten Siciliansk by, utbudet av restauranger begränsat, finns ett par pizzabagare i byn, Giornos hade de bästa pizzorna,efter det en glass på La Gelateria. Ville man variera kosten gick det bra att åka till Selinunte, Tres Pontare eller Castelvetrano, större byar/små städer i Triscinas närhet.Härlig snorkling vid badklippor i grannbyn Granitola Torreta. Perfekt ställe att besöka med lite större barn som gillar havsbad, solstolar/parasoll tillhandahölls gratis på den privata stranden. Om man gillar det genuina (och Italienska) och är trött på exploaterade tillrättalagda semesterorter är Triscina det perfekta stället. Hyrbil ett måste!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Bengt med sällskap från Nynäshamn i Sverige bodde på Residence Triscinamare i Selinunte från den 13. till den 19. september 2008. Dessförinnan hade de bott i Erice och Capo d' Orlando.

Vi är helt nöjda med arrangemanget. Vi är inte nöjda med att tiden gick så fort och denna ö borde ägnas mycket, mycket mera tid. Vi rörde oss inte så mycket på grund av den intensiva värmen, men vi lyckades att ta oss en dag till Akropolis i Selinunte, väl värt trippen. En tänkvärd plats, där tanken för en tillbaka till den storhet folk kunnat åstadkomma långt innan vår käre Jesus fanns till. Vackert landskap med mycket vin och olivträd. Folk är mycket tillmötesgående och gör allt för att man med sin knackiga italienska skall bli förstådd.
Vi återkommer när det är dags igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map