Semesterbostad i Selinunte på Sicilien

Residence Triscinamare

 
Residence Triscinamare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Triscinamare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Selinunte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Triscinamare är ett trevligt litet semestercenter som ligger i det spännande sydvästra hörnet av Sicilien.

Badsemester och kultur

Här får man möjlighet att kombinera en härligt avkopplande semester vid det härliga havet men med möjligheten att besöka de berömda grekiska ruinerna i den arkeologiska parken i Selinunte.

Läs mer om Residence Triscinamare

Privat sandstrand och barnpool mm.

Residence Triscinamare erbjuder flera olika faciliteter som te.x. privat sandstrand, barnpool, lekplats samt möjlighet att prova windsurfing och hyra trampebåtar och sist men inte minst parkering.

Barnunderhållning och discotek

Under sommarperioden arrangeras det barnunderhållning om dagen och kvällsunderhållning för de vuxna. Man bör därför vara beredd på en del liv och rörelse. Störs man inte av det så bor man på ett ställe med en spännande belägenhet, fin sandstrand och barnpool.

Utmärkta lägenheter

Lägenheterna är trevliga och några av dem har dessutom antingen veranda, balkong eller uteplats. Dessutom finns det ett begränsat antal lägenheter som ligger direkt ut mot stranden.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheterna ligger ca. 200 meter från stranden och är utrustade med TV, telefon, förvaringsbox och aircondition. Lägenheterna består av uppehållsrum med en stor dubbel bäddsoffa samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser:
- Lägenheterna ligger precis vid stranden och är utrustade med TV och telefon. De består av uppehållsrum med en bra dubbel bäddsoffa samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt hårtork. Dessutom finns det en härlig terrass med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map