Omdömen från Villino dei Gabbiani

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villino dei Gabbiani

Läs personliga omdömen av Villino dei Gabbiani som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villino dei Gabbiani. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bernd med fru och vänner från Hörby i Sverige bodde på Villino dei Gabbiani i Scopello från den 18. till den 25. april 2010.

Först vill jag tacka er för omsorgen om vi hade kommit fram eller inte. Det var ju flygförbud från Kastrup. Sicilien är fint och området kring Castellamare har mycket. Vackert och trevlig liten stad. Huset var utmärkt, bra utrustat och med fin trädgård och ägarn var väldigt trevlig. Det fanns en liten sandstrand någon km bort, som var åtkomlig med bil, annars är kustlinjen brant och stenig i Scopello. Vi hade ju hund med men det fanns många promenadstigar, lite steniga men allriight, i ett naturskyddsområde som ligger norr om Scopello.
Scopello hade många små trevliga restauranger. Verkar var ganska poppis. Köra bil i Palermo tex är lite annorlunda än här, något hetsigare.
Folket som vi kom i kontakt med tyckte jag var vänliga och tillmötesgående. Sicilien återkommer vi till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Lena och man från Stocksund i Sverige bodde på Villino dei Gabbiani i Scopello från den 25. april till den 2. maj 2009.

Vi var mycket nöjda med boendet i Villa Gabbiani i Scopello-området.
Nordvästra Sicilien känner vi till sen tidigare, ett underbart vackert landskap, kraftigt kuperat, höga berg, böljande kullar med vinodlingar och alltid närhet till det makalöst turkosblå havet. Här finns mycket att se: de antika templen i Segesta och Selinunte, den makalösa kyrkan i Monreale, det häftiga Palermo, de små fiskebyarna längs kusten, Erice, staden som ligger som ligger som en borg högst upp på en klippa - och så vår favorit, naturskyddsområdet Lo Zingaro där man kan vandra i världens vackraste natur.
Villa Gabbiani var perfekt för två med välutrustat kök, fin grillplats, stor terrass och trädgård med fikon, citronträd, palmer och en magnifik kaktus. Ligger ungefär halvvägs mellan Scopello (pittoreskt!)och Castellamare del Golfo - genuin liten stad med flera bra Supermercados och fina småbutiker. Det blev inte av att göra någon vidare krogtest eftersom affärerna i stan erbjöd suveräna råvaror lämpliga att lägga på grillen. Men några glas siciliansk vin därtill hade vi det ganska bra och återkommer gärna.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Villa Renata

Scopello, Sicilien

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Nicole

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Villa Scoglio

Scafa Bassa

Panorama Hotel

Siracusa

search map