Villa i Scopello på Sicilien

Villino dei Gabbiani

Stranden nedanför klipporna vid Villino dei Gabbiani
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villino dei Gabbiani är en riktigt fin mini-villa som ligger 300 meter från Cala Bianca ("den vita stranden") vid Scopello. Bukten har fått sitt namn från den kritvita stranden som avspeglar sig i havets kristallklara vatten. I närheten ligger Zingaro naturreservatet och de vackra klipporna som präglar detta område.

Trerumsvilla med 4 sovplatser (ca. 90 m²):
Villan är på ca. 90 m² och består av 4 sovplatser. I villan finner man ett stort uppehållsrum med öppen spis och kök, två sovrum varav det ena med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Läs mer om Villino dei Gabbiani

Huset är dessutom utrustat med aircondition, TV, microvågsugn, CD-spelare, tvättmaskin och wi-fi internetförbindelse. Den stora trädgården med grill och husets terrass gör gör sitt för att man ska kunna sitta ute och njuta av de sköna kvällarna med god mat och områdets kraftiga röd vin.

I Scopello finns det flera möjligheter för att handla mat och andra dagsvaror samt ett par matställe (bl.a. Ristorante La Terrazza) som ligger 4 km bort. För större inköp och bredare urval av restauranger rekomenderar vi att man kör till Castellammare som ligger ca. 10 km bort. Det är nödvändigt att ha egen bil eller hyrbil för att kunna få ut så mycket som möjligt under sin vistelse i detta vackra område. Det finns inte taxi eller offentlig transport.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Renata

Scopello, Sicilien

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Nicole

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populärt på Sicilien

Casa Turchetti

Taormina

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map