Semesterbostad i Scopello på Sicilien

Villette Cala Mazzo

 
Villette Cala Mazzo är inte tillgänglig i dagsläget
Villette Cala Mazzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villette Cala Mazzo ligger på sluttningen av Cala Mazzo di Sciacca, en liten trevlig strand i Zingaro naturreservat. Här bor man ca 100 meter från stranden i lugna och gröna omgivningar. Stranden består av sand och sten och på ena sidan rätt grundt så barnen kan bada utan fara.

Det är ca 1,5 km. till Scopello där det finns flera matställen att välja mellan och de mest basala inköpsmöjligheterna. Annars finns det ett större sortiment och bättre urval i Castellamare del Golfo som ligger 5 km. härifrån.

Läs mer om Villette Cala Mazzo

Villette Cala Mazzo är två stora villor som är uppdelade i fyra rymliga lägenheter. En typ av radhus, dock mindre inklämda och med alla rum på första våningen. Varje lägenhet har egen ingång, trädgård med grill och utomhus dusch samt stor övertäckt terrass med bord och stolar. De är dessutom alla utrustade med aircondition, satellit TV och mikrovågsugn.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheterna ligger alla på första våningen och består av stort uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet finns utgången till den stora terrassen.

Bemärk vänligen att trots närheten till havet är det ingen havsutsikt från husen då det ligger en tät och skuggig pinjeskog mellan husen och havet.

Dölj texten
 
 
search map