Omdömen från Villa Renata

 
Villa Renata är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Renata är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Renata

Läs personliga omdömen av Villa Renata som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Renata. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Isabelle med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Villa Renata i Scopello från den 13. till den 20. juli 2012. Innan dess hade de bott på Terrazza Sofia i Castellammare del Golfo.

Resan gick jättebra och vi skulle gärna stannat längre.
Stor villa med underbar utsikt, med gångavstånd till en helt fantastisk strand med bland det finaste vattnet vi sett. Lägenheten är i gott skick och var välstädad. Dock hade vi stora problem med toaletten, som det blev stopp i redan andra dagen. Rören verkar dåliga, för endast papper användes. Oerhört svårt att kommunicera med ägaren som inte kan ett ord engelska och vi kunde inte italienska. Ägaren ville att vi skulle stå för kostnaden för rörmockare och att det skulle dras av i depositionen, vilket vi vägrade eftersom vi anser att det inte var vårt handlande utan standarden på toaletten som var orsaken. Olustigt att stå och bråka med varandra då ingen förstår varandra, tillslut fick vi prata med en på telefon som kunde engelska och bråka ytterligare. Tillslut gav ägaren med sig, men synd att sista intrycket ska bli detta. För huset kan vi annars rekommendera, men oerhört problematiskt att inte ha en representant som kan engelska. Värt att notera är att endast ett sovrum har AC. Att hyra bil är att rekommendera, då det inte direkt finns någon restaurang eller bar i närheten förutom den på stranden. Att åka till staden Scopello rekommenderas varmt, urmysig liten by med flera restauranger.

In-Italias kommentar

Vid problem på plats är det alltid viktigt att kontakta oss på In-Italia då vi finns här som back-up och för våra kunders talan på italienska för varje kunds räkning. Detta är en av de största och viktigaste service-tjänster vi ger våra kunder kostnadsfritt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Gunilla med sällskap från Nynäshamn i Sverige bodde på Villa Renata i Scopello från den 27. september till den 3. oktober 2008.

Vi är mycket nöjda med vår resa. Villan är stor och rymlig, och har en underbar terass, dock utan direkt sol, vilket säkert är skönt under mycket varma perioder men vi saknade det eftersom vi var där i oktober. Utsikten från terassen är fantastisk och det fanns gott om utemöbler. Läget nära den fina Guidalocastranden med fint kristallklart vatten är perfekt. Närheten till Naturreservatet var en fördel när man vill vandra, vilket vi gjorde en dag. Vackrer vandringsväg längs kusten med fina badvikar längs vägen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map