Villa i Scopello på Sicilien

Villa Renata

 
Villa Renata är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Renata är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Renata ligger ca. 200 meter från den lilla bukten Guidaloca som är ett mysigt badställe för de lokala invånarna och gäster som vistas här stora delar av året.

Bo naturskönt nära staden

Stranden består av småsten, vi kunde även kalla det grus, vattnet är klart och utsikten till det närliggande reservatet Parco dello Zingaro med dess frodiga berg är vacker och harmonisk. Du har endast fyra kilometer till Castellamare del Golfo, där det finns många restauranger, caféer, inköpsmöjligheter och allt annat som du behöver under din semester, medan den trevliga lilla byn Scopello bara ligger två kilometer bort.

Läs mer om Villa Renata

En bas för semestern i det fria

Villa Renata är på inget sätt lyxigt inredd och möblemanget är också ganska enkelt men vem kommer hit för att sitta inomhus när man har stranden på en minuts gångavstånd och även en jättestor terrass med havsutsikt? Det finns även en trädgård till villan och en grill samt ett litet utomhuskök. Där är parkering i gården.

Villa med 6 sovplatser 150 (m²)
- Villan ligger helt på markplan och består av uppehålsrum i förhöjd plan med öppen spis och soffgrupp, stort kök, två sovrum med dubbelsäng (varav det ena har aircondition och fin havsutsikt), ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med badkar och toalett.
Villans största plus är, utöver belägenheten, dess stora veranda med bord och stolar varifrån man njuter av en fin utsikt över havet.

Dölj texten
 
 
search map