Villa i Scopello på Sicilien

Villa Nicole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Nicole ligger i fiskeläget Scopellos bakland på Siciliens nordvästkust - 4 km från havet och 4 km från staden Castellammare del Golfo med stort utbud av inköpsmöjligheter, matställen mm. Villan inbjuder till en avslappnande semester i ett härligt klimat där både den övertäckta terrassen med utomhuskök och grill samt den inbjudande poolen med solstolar och parasoller säkrar att man kan vistas utomhus större delen av dygnet.

Naturreservat och stränder

De fina sandstränderna vid Scopello ligger också endast 4 km bort och tycker du om naturupplevelser ligger naturreservatet Lo Zingaro endast få kilometer bort. Här bjuds du på exotiska naturupplevelser och små byar.

Läs mer om Villa Nicole

Modern villa

Villan är en modern byggnad och är snyggt inredd. Den är omgiven av en härlig trädgård med privat pool, utomhusdusch och övertäckt terrass med grill.

Villa med annex med 7 sovplatser:
- Villans boyta är fördelade på ett våningsplan samt ett litet annex. I huvudhuset finner man uppehållsrum med välinredd kokvrå, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Annexet rymmer en dubbelsäng samt badrum med toalett - det finns dusch i förbindelse med sovområdet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map