Villa i Scopello på Sicilien

Villa Morena

 
Villa Morena är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Morena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Morena ligger på en utsiktspunkt ca. 350 meter från havet och stranden i det sköna naturreservatet Zingaro. Närmaste matställe och en liten butik finns i Scopello ca. 2 km från villan. I staden Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finner man ett stort urval av butiker och restauranger.

Fridfulla och natursköna omgivningar

Huset ligger i lugna omgivningar som präglas av medelhavsvegetation som är så speciellt för reservatet Zingaro. Det finns få andra sommarhus i området. Från terrassen och trädgården där det finns privat pool har man en enastående utsikt över havet och de vackra klipporna.

Läs mer om Villa Morena

Villa med 4 sovplatser
- Villan är snyggt inredd med klassiska material från området. Man kommer in i ett stort ljust uppehållsrum med kokvrå med ugn varifrån man har en fin havsutsikt. Från hallen leder en trappa upp till ett litet loft där det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Huset har aircondition i alla rum samt tvättmaskin och TV. Det finns två terrasser (en med soffa och stolar samt en med bord och stolar) och ett grillområde.

Dölj texten
 
 
search map