Omdömen från Villa Lo Zingaro

 
Villa Lo Zingaro är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Lo Zingaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Lo Zingaro

Läs personliga omdömen av Villa Lo Zingaro som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Lo Zingaro. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena med familj från Umeå i Sverige bodde på Villa Lo Zingaro i Scopello från den 16. till den 23. maj 2008.

Hej Marcus. Vi hade en mycket bra vecka på Sicilien. Vädret var lite si och så men det startade med 2 bra dagar och sista dagen var också varm och solig. Huset var helt underbart med stora ytor, välutrustat kök med disk -och tvättmaskin och allt var rent och fräscht. Det långa bordet under träden var en underbar plats för lunch de varma dagarna. Det negativa jag kan nämna är 2 saker: Det var inte bra att poolen inte låg i anslutning till terrassen med tanke på barnen. Vägen upp till huset var ganska dålig men jag fick förklaringen av Ernesto att p.g.a området är naturreservat så får man inte gör så stor åverkan på naturen. Om man hyr bil under vistelsen är en SUV som är lite högre ett bra alternativ. I Scopello gjorde vi inga matinköp men åt på restaurang några gånger, en trevlig liten by. I Castellamare del Golfo gjorde vi hela tiden våra matinköp. Alla var mycket vänliga och hjälpsamma. Ett av barnen behöver laktosfri mjölk och det fanns inte på det Supermercado vi besökte. En kund hörde vår fråga, han sprang iväg och köpte 4 liter laktosfri mjölk som vi sedan absolut inte fick betala! Nästa dag sökte vi förgäves efter en kortlek, när vi skulle betala för våra varor låg det en kortlek i kassan som vi fick som en gåva! Allt har fungerat helt gnisselfritt med In-Italia, en bra researrangör tycker vi som vi absolut vill rekommendera. Hälsningar Lena Lundgren med familj

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 7 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map