Villa i Scopello på Sicilien

Villa Lo Zingaro

 
Villa Lo Zingaro är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Lo Zingaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Har man en dröm om att uppleva ett orört naturområde där berg, klippor och havet är kulisserna för stora upplevelser så är Villa Lo Zingaro den utmärkta semesterbostaden!

Villan ligger i naturreservatet Lo Zingaro helt omgivet av typisk medelhavsväxtlighet samt en stor trädgård med århundrade gamla olivträd andra växter. Från den stora verandan har man en imponerande utsikt mot Punta Raisi och Scoppelos fina klippöar.

Läs mer om Villa Lo Zingaro

För ett dopp i havet så kan man antingen gå eller köra den kilometer som leder ner till stranden och det kristallklara havet eller svalka sig i den privata poolen som ligger bland fina olivräd. Ska man köpa mat finns det bästa urvalet av supermarkets i Castellammare del Golfo (6 km) eller i Scopello (2 km) där man finner en liten köpmansbutik, en bagare samt några matställe.


- Villan är snyggt inredd. Man finner små detaljer som glaserad keramik samt ett välutrustat kök. Man har entré från vardagsrummet med öppen spis och stort kök med matplats och diskmaskin. Från de stora glasdörrarna har man utsikt över trädgården och landskapet. Från köket har man även tillgång till ett tvättrum med tvättmaskin och gästtoalett.

Från vardagsrummet kommer man vidare till de totalt fem sovrummen med tillhörande tre badrum. Fyra av sovrummen har dubbelsäng medan det femte har två enkelsängar. Alla rum har aircondition och satelit-TV med flat-screen. Alla badrum har toalett och dusch.

Vid villan finns ett sjätte sovrum med privat badrum som var tänkt för tjänstefolk. Detta kan användas mot förfrågan och extra betalning. Villan är dessutom utrustad med grill, aircondition och förvaringsbox. Parkering - det är nödvändigt att ha bil för att kunna nyttja detta boende optimalt. Parkering finns vid huset.

Dölj texten
 
 
search map