Villa i Scopello på Sicilien

Villa Letizia

 
Villa Letizia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Letizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Letizia ligger placerad med en magnifik utsikt över det exotiska landskapet som kombineras av havet och naturen vid dina fötter, omgiven av en trädgård indelad i olika nivåer täckta med palmer och olivträd, vilket understryker den sydeuropeiska atmosfären.

Praktfull havsutsikt

Utsikten kan även njutas från villans pool med inbyggd vattenmassage där du även finner den fina tillhörande solterrassen med solstolar. I trädgården hittar du också grillplats med uppmurad pizzaugn, tvättstuga med tvättmaskin och naturligtvis privat parkering.

Läs mer om Villa Letizia

Kombinera aktiv semester med avkoppling

Området runt Scopello inbjuder till snorkling, vindsurfing och lustfiske. Det finns också goda möjligheter att rida ute i terrängen på en mountainbike eller njuta av naturen från hästryggen. I den lilla staden Scopello finner du några restauranger, en livsmedelsbutik och ett bageri. Så med endast en kilometer till havet är fördelarna med en semester här många.

Villa med 4 sovplatser:
- Villan är inbjudande och ger en hemtrevlig känsla med sina ljusa rum och en klassisk siciliansk inredning. Vardagsrummet följer öns tradition av möbler i träfärger, medan köket är dekorerat med motiv gjorda av mosaik. I vardagsrummet hittar du satellit-TV, DVD-spelare och musikanläggning. Köket är utrustat med spis, ugn och diskmaskin. Från köket finns det tillgång till ett badrum med toalett. Här finns också två sovrum; ett dubbelrum och ett rum med två enkelsängar samt ett badrum med toalett, hårtork och dusch. I villan finns också aircondition.

Servicetjänster på plats

Som gäst i Villa Letizia kan du också dra nytta av huset service 24 timmar om dygnet, så du kan betala för att få barnpassning, du kan hyra en kock eller få organiserat utflykter med båt, kanot eller bil.

Dölj texten
 
 
search map