Villa i Scopello på Sicilien

Villa La Vela

 
Villa La Vela är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Vela är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det exotiska landskapet som präglar Lo Zingaro och endast ca. 150 meter från havet finner man denna trevliga villa. Tillvaron präglas av lugn och ro samt den varma vind som ger en doft av Afrika. Det kristallklara havet, de fina stränderna och solnedgången skapar alltsammans ramarna för en underbar vistelse på Siciliens västra hörn.

Nära stad och strand

Villa La Vela är ett charmigt hus beläget nära Faraglioni vid byn Scopello (1 km) samt ca. 10 km till staden Castellammare del Golfo med sitt genuina centrum och stora utbud av matställe, affärer och andra nöjen. Villan har privat tillgång till havet som nås via en kort stig som leder fram till en plattform från vilken man kommer ner till vattnet.

Läs mer om Villa La Vela

Kom i bil

Då området runt Lo Zingaro är ganska kuperat samtidigt som offentlig transport inte fungerar optimalt bör man under alla omständigheter ha tillgång till hyrbil. Avståndet till Palmeros flygplats är 55 km medan det är 50 km till Trapanis flygplats. Närmaste tågstation finns i Castellammare del Golfo, ca. 10 km bort.

Inbjudande hus med veranda

Villa är fint inredd med funktionellt kök och rymliga rum. Från vardagsrummet har man utsikt till verandan med trädgårdsmöbler. I den härliga trädgården finner man bl.a. en skön ovalformad pool (8 x 4 x 1,5 m) med tillhörande solstolar samt grillplats. I anslutning till villan finns det gratis parkering.

Villa med 7+1 sovplatser
- Den rymliga villan består av vardagsrum med TV som hör ihop med det modernt inredda köket med 4 kokplattor, ugn, microvågsugn och kylskåp med frysfack. I anslutning till köksdelen finns det matbord och stolar med plats för hela sällskapet. Det finns totalt 4 sovrum varav ett med privat badrum. Vidare finns det två extra badrum med toalett och dusch / badkar samt ytterliggare ett sovrum i ett annex i anslutning till villan. Rummen är bekvämt inredda och två av dem är utrustade med aircondition. Villan är även utrustad med tvättmaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa La Vela

Läs personliga omdömen av Villa La Vela som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa La Vela. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa La Vela

Bedömning av Villa La Vela

Läs mer

Spännande område

Ett ok hus, på inga sätt lyxigt, men funktionellt. Inte minst finns det tillgång till vackert dykvatten (om du har svårt att gå). Många klippor så kom ihåg badskorna.
Härligt i närliggande naturreservat - unikt bad- och snorklingsområde.

Läs mer
 
search map