Villa i Scopello på Sicilien

Villa Ginestra

 
Villa Ginestra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ginestra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Föreställ dig att du befinner dig på en frodig sluttning som lugnt och stilla faller ner mot det mest praktfulla azurblåa hav och som sträcker sig så långt ögat når. När du ser till vänster möts din blick av skogsbeklädda kullar och berg som tornar sig upp över kusten. Du står vid Villa Ginestra omkring 100 meter från en liten bukt som är täckt av grus.

Utflykter och praktisk info till området

Du bor här en knapp kilometer från Scopello dit du faktiskt kan välja att gå, även om det går lite uppför. I byn finns flera matställen samt enstaka inköpsmöjligheter. För större inköp och ett ordentligt centrum rekommenderar vi den närliggande staden Castellammare del Golfo dit du ändå bör komma för att uppleva stan. På samma väg ligger även flera andra sevärdheter: tempel vid Segesta och Selinunte, Alcamo, den högt placerade Erice samt sandstränderna öster om Castellammare del Golfo.

Läs mer om Villa Ginestra

Trevlig inredning och fina faciliteter

Huset är uppfört i typisk lokal stil med betydlig rustik charme men när man kommer in möter din blick all modern komfort såsom aircondition, tvättmaskin, satellit-TV och DVD-spelare. I trädgården finns en liten pool på 3,60 x 1,85 meter med vattenmassage, bord, stolar och grill. Och det finns även en mysig terrass med havsutsikt framför huset.

Villa med 4 sovplatser (100 m²)
- Hela bostadsytan ligger på markplan, förutom loftet i uppehållsrummet som kan användas för avslapning eller läsning. Du kommer in i uppehållsrummet där det finns utöver matbord och stolar även en välutrustad kokvrå i keramik (fem gasplattor, kylskåp och bra köksredskap), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Ginestra

Läs personliga omdömen av Villa Ginestra som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Ginestra. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Villa Ginestra

Vackert ställe

Läs mer

Bedömning av Villa Ginestra

Läs mer
 
search map