Villa i Scopello på Sicilien

Villa Ginestra

 
Villa Ginestra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ginestra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Föreställ dig att du befinner dig på en frodig sluttning som lugnt och stilla faller ner mot det mest praktfulla azurblåa hav och som sträcker sig så långt ögat når. När du ser till vänster möts din blick av skogsbeklädda kullar och berg som tornar sig upp över kusten. Du står vid Villa Ginestra omkring 100 meter från en liten bukt som är täckt av grus.

Utflykter och praktisk info till området

Du bor här en knapp kilometer från Scopello dit du faktiskt kan välja att gå, även om det går lite uppför. I byn finns flera matställen samt enstaka inköpsmöjligheter. För större inköp och ett ordentligt centrum rekommenderar vi den närliggande staden Castellammare del Golfo dit du ändå bör komma för att uppleva stan. På samma väg ligger även flera andra sevärdheter: tempel vid Segesta och Selinunte, Alcamo, den högt placerade Erice samt sandstränderna öster om Castellammare del Golfo.

Läs mer om Villa Ginestra

Trevlig inredning och fina faciliteter

Huset är uppfört i typisk lokal stil med betydlig rustik charme men när man kommer in möter din blick all modern komfort såsom aircondition, tvättmaskin, satellit-TV och DVD-spelare. I trädgården finns en liten pool på 3,60 x 1,85 meter med vattenmassage, bord, stolar och grill. Och det finns även en mysig terrass med havsutsikt framför huset.

Villa med 4 sovplatser (100 m²)
- Hela bostadsytan ligger på markplan, förutom loftet i uppehållsrummet som kan användas för avslapning eller läsning. Du kommer in i uppehållsrummet där det finns utöver matbord och stolar även en välutrustad kokvrå i keramik (fem gasplattor, kylskåp och bra köksredskap), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa La Vela

Scopello, Sicilien

Villa Nicole

Scopello, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map