Omdömen från Villa del Sol

 
Villa del Sol är inte tillgänglig i dagsläget
Villa del Sol är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa del Sol

Läs personliga omdömen av Villa del Sol som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa del Sol. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Scopello

Villan är mycket fin och utsikten är spektakulär. Kan verkligen rekommenderas för människor som bara vill ta det lugnt. Den ligger väldigt avskilt, du måste ha bil för att kunna ta dig någonstans.
Det finns EN enda affär påväg in till självaste Scopello att handla i. Scopello är mycket litet, ett 10tal restauranger och du har INTE nära till havet. Det är fint att vandra i naturreservatet Lo Zingaro där fina småvikar finns, trångt på sommaren men inte i sep/okt.
Den här delen av sicilien är inte exploaterad, på gott och ont. Fattigt är inte alltid mysigt. Det finns en hel del lösa trötta hundar som driver omkring.
Villan i sig är underbar men det är en ganska ruffig del av Sicilien, jämfört med Taormina tex är det här extremt annorlunda.. Castellamare del Golfo som är den närmaste större staden är riktigt trist och är lika bra att undvika för en slapp dag vid den egna poolen.

Rekommendationer till andra gäster

Undvik Castellamare del Golfo.
Affären på vägen in till Scopello är toppen men har en begränsad leverans, en dag var allt kött slut.
Handla på förmiddagen INNAN siestan.
Finns grymt vinsortiment och fantastiska grönsaker att handla bakom butiken. Tomater to-die-for.
Allt ekologiskt och närodlat.
Det finns ingen taxi, och det går inte att GÅ till scopello, så ni kommer att få köra in till scopello om ni vill äta ute någon kväll. Scopello är suuuperlitet men ganska mysigt faktiskt. Ligger inte vid havet utan uppe på en höjd, 2 cafeer, 2 barer, ett 10tal restauranger.
Att köra tillbaka till villan efter att solen gått ner är MÖRKT, inga gatlyktor där villan ligger.

Villa del Sol
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa del Sol
Villa med 4 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map