Villa i Scopello på Sicilien

Villa del Sol

 
Villa del Sol är inte tillgänglig i dagsläget
Villa del Sol är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utsikten över det exotiska naturreservatet Lo Zingaro och det blå havet kommer prägla er vistelse (och era minnen). Fåglarnas sång och det varma klimatet leder tankarna till en destination bortom Europa. Från detta fint placerade hus kan ni samla familjen och njuta av både utsikten och havsbrisen.

Utflykter och praktisk information

Närmaste matställen och en liten affär finns i Scopello ca. 2 km bort. I staden Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finner man ett ordentligt centrum och större urval av butiker. Mellan dessa två städer, på kort köravstånd från villan kommer man till områdets härliga sandstrand Giudaloca. Avståndet till Lo Zingaro naturreservat är också kort och där väntar en exotisk natur med fina möjligheter för vandring och aktiviteter. På stranden vid den berömda stranden tonnara di Scopello går det att hyra kanoter ifall man inte bara vill slappa på stranden. Bland kulturella utflykter kan vi rekommendera staden Castellammare del Golfo, Alcamo och den högt placerade medeltidsstaden Erice.

Läs mer om Villa del Sol

Villa med 4 + 1 sovepladser (ca. 69 m²):
Villan är ljus och bra planerad. Den består av ett vardagsrum med flatscreen-TV, stereo och DVD samt kök med ugn och fyra kokplattor, tvättmaskin och diskmaskin. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Huset är utrustat med aircondition och rymmer dessutom en mindre vinkällare med stort urval av viner (som betalas på plats för de flaskor man öppnar). Det är dessutom möjligt att få till en extra säng mot tilläggsbetalning.

Dölj texten
 
 
search map