Villa i Scopello på Sicilien

Villa degli Ulivi

 
Villa degli Ulivi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa degli Ulivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa degli Ulivi ligger i fridfulla omgivningar ovanför Cala Bianca bukten i det natursköna Lo Zingaro reservatet. Närmaste matställe och inköpsmöjligheter finns i Scopello som ligger ca. 2 km från villan. För större inköp rekomenderar vi staden Castellammare del Golfo 5 km från villan.

Villan är fördelad på två våningar. Första våningen består nästan bara av uppehållsrum / vardagsrum. Från de flesta rum på första våningen kommer man ut till den stora veranda som blickar ut mot poolen och trädgården där man finner olivträd och kokospalmer.

Läs mer om Villa degli Ulivi

Villans veranda, varifrån man kan skymta havet genom olivträden är stor och uppdelad i olika område med bord och stolar, trädgårdsmöbler samt solstolar.

Villa med 8 + 1 sovplatser:
- Man kommer in genom entrén till ett stort uppehållsrum med öppen spis och stora fönster mot trädgården, ett bra sicilienskt kök med utgång till den omtalade veranda där man även finner ett utomhuskök med grill och ugn! På första våningen finns det dessutom ett tvättrum med tvättmaskin, ett sovrum med fransk säng (1½ pers.) samt badrum med toalett och dusch.

Från hallen leder en trappa upp till andra våningen som innehåller ett sovrum med dubbelsäng och utgång till en balkong med utsikt över Cala Bianca bukten, ett sovrum med dubbelsäng och utgång till en liten terrass samt ännu ett sovrum med dubbelsäng. Vidare finns det ett badrum med toalett och badkar. I det ena rummet finns det möjlighet för en extra säng mot betalning av ett något högre pris.

Dölj texten
 
 
search map