Villa i Scopello på Sicilien

Villa Conchiglia

 
Villa Conchiglia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Conchiglia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Conchiglia ligger på en utsiktspunkt mellan Castellammare del Golfo och Viscari dalen. I Castellammare (ca. 10 km) finner man inköpsmöjligheter i flertal samt ett ordentligt centrum. De närmaste matställe finns dock i Scopello (ca. 2 km) som är känd för den gamla tonnara och den fina baglio. Havet ligger ca. 2½ km bort.

Hög komfort

Villans utomhusareal bjuder på allt det man kan önska sig: en terrass med havsutsikt och trädgårdsmöbler samt grill. Dessutom finns det en liten men ytterst skön pool med tillhörande solterrass och lite mer avsides, parkeringsplats. Villan är ytterst välinredd med ett gott öga för detaljer och utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, strykjärn- och bräda, hårtork och för vistelse i kalla årstider även värmeanläggning. Det finns dessutom ett litet "vinlager" med lokala viner som man kan ta del av mot betalning.

Läs mer om Villa Conchiglia

Villa med 4 + 1 sovplatser (ca. 75 m²):
- Villan består av vardagsrum med kök (med fyra kokplattor och ugn samt diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Från vardagsrummet har man utgång till terrassen.

Dölj texten
 
 
search map