Villa i Scopello på Sicilien

Villa Bianca

 
Villa Bianca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Bianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Bianca ligger i området vid Scopello ca. 120 meter från det sk. Cala Bianca som betyder den vita bukten. Det är ca. 3 km till naturreservatet Zingaro, 3 km till den trevliga staden Scopello med sina goda restauranger och en liten köpmansbutik och ca. 6 km till Castellammare del Golfo där de flesta inköpsmöjligheter och shopping finns.

Villan byggdes efter de lokala och traditionella linjerna och byggd med naturliga material från området. I trädgården vid villan finns det en liten pool (3,60 x 1,85 meter) med vattenmassage. I ett annat hörn av trädgården finner man grill samt bord och stolar. Det finns dessutom parkeringsplats.

Läs mer om Villa Bianca

Villa med 6 sovplatser:
- Villan består av ett open-space vardagsrum med stora fönster så man kan njuta av det vackra landskapet, kök med diskmaskin, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och två badrum / toaletter. Villan är utrustad med aircondition, TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map