Villa i Scopello på Sicilien

Il Gabbiano

Planritning - första våningen Planritning - andra våningen
 
Il Gabbiano är inte tillgänglig i dagsläget
Il Gabbiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du finner närmaste matställen och en liten köpman i Scopello ca. 2 km bort. I staden Castellammare del Golfo (ca. 5 km) finns ett ordentligt centrum och skön siciliansk stadsmiljö.

Drömhus med fin utsikt över havet

Villan byggdes efter de lokala och traditionella linjerna och byggd med naturliga material från området. Förutom en skön terrass finns det en liten pool med den vackraste utsikten man kan önska sig. Villan är ett utmärkt val för flera par eller en familj med större barn som vill kombinera en aktiv semester med trevliga utflykter samt lugn och ro i ett naturskönt område.

Läs mer om Il Gabbiano

Villa med 6 sovplatser:
- Villan är fördelad på två våningar. På första våningen finner man ett open-space vardagsrum och kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen som man kommer upp till via en utvändig trappa finns det två sovrum med dubbelsängar och badrum med toalett och dusch. Villan är utrustad med aircondition / värmeanläggning, TV och tvättmaskin. Utvändigt finns det terrass / altan med grill samt utomhus dusch.

I trädgården finner du även utomhus-dusch och grill. Huset är dessutom utrustat med tvätteri, aircondition i alla rum, värmeanläggning samt alarm.

Dölj texten
 
 
search map