Villa i Scopello på Sicilien

Casalino New Charme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Huset Casalino New Charme ligger högt över landskapet mellan Castellammare del Golfo (5 km) där du finner shopping, hamnen med nattliv och många trevliga restauranger och den lilla fiskebyn Scopello (3 km), i riktning mot Lo Zingaro naturreservat.

Trädgård med pool och grill

Välj Casalino New Charm för att njuta av det fina vädret på siciliansk manér. Väderförhållandena vid Lo Zingaro är utmärkta för sol och bad i din egen pool. När solen börjar gå ner kan ni samlas vid den egna grillen och tillaga något gott på terrass som vetter mot poolen och landskapet.

Ett välutrustat hus

Trots att huset inte verkar märkvärdigt från utsidan är det faktiskt ganska välutrustat med aircondition, wi-fi, tvättmaskin och parkering under tak - vilket är skönt under sommaren. Köket har en mikrovågsugn, ugn och brödrost. Dessutom ligger alla rum på bottenvåningen vilket gör huset perfekt för familjer med barn och de resenärer med gångbesvär.

Villan på Casalino New Charme

Hus & annex med 6 sovplatser (med privat pool)

Casalino New Charme består av två sidoliggande byggnader: Huvudbyggnaden består av ett stort vardagsrum, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch och hårtork. Framför huset finns en veranda med bord och stolar där du har utsikt över poolen och landskapet. Få steg från huset finns ett annex som består av ett dubbelrum med eget badrum med toalett och dusch. Du kan också ta en dusch utomhus i trädgården vilket många sätter pris på om sommaren.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map