Agriturismo i Scopello på Sicilien

Baglio Buccellato

 
Baglio Buccellato är inte tillgänglig i dagsläget
Baglio Buccellato är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villan Baglio Buccellato har sitt ursprung tillbaka i början av 1900-talet men är idag helt nyrenoverad med alla moderna faciliteter - men man kan ändå ana husets långa historia, i synnerhet vid ankomsten när man passerar genom stenporten för att komma in till de båda lägenheterna på gården.

Dess läge nära den lilla byn Scopello och mindre än 100 km från Palermo gör villan till ett bra val för de som vill semestra vid havet och samtidigt ha möjlighet för fina utflykter, både vad det gäller kultur och natur. Under de varma årstiderna (juni-september) är det möjligt att köpa grönsaker som produceras på gården bredvid, där finns även möjligheten att äta traditionella rätter eller ta dessa med hem.

Läs mer om Baglio Buccellato

Villan framstår som totalrenoverad och är omgiven av frodig grönska med utsikt till Medelhavet, där man kan bada endast 1 km bort vid Guadaloca bukten och stranden. Villan är idag uppdelat i två lägenheter som alla kan ta emot upp till 10 personer vardera, vilket för den till ett utmärkt val för stora familjer eller vänner som vill semestra tillsammans.

Lägenheterna delar på poolen, trädgården och övriga gemensamma utrymmen samtidigt som det finns möjlighet att köpa lokalt producerade grönsaker från juni till september.

lägenhet Gelso Bianco med 8+2 sovplatser :
- Lägenheten är fördelad på första och andra våningen. På första våningen finner man ett stort allrum med kök och matsal och vardagsrum åtskilda av en karakteristisk båge av sten. Två stora glasfönster som ger utsikt över gården med den gamla fontänen och grönska. Rummen är inredda i siciliansk lantlig stil som ger intrycket av att vara i en historisk bostad. Dessutom finns det även ett badrum med dusch.

En hall med trappa leder upp till andra våningen. Här finns det tre ljusa och rymliga sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två dubbelsängar, alla med vackra träbalkar i taket. Två av sovrummen har balkong. Det finns dessutom ett litet utrymme anpassat för tvättning och strykning. På dena våning finns det även två badrum med dusch.

lägenhet Gelso Rosso med 8+2 sovplatser :
- Lägenheten är fördelad två våningar. På första våningen finns det ett rymligt vardagsrum med kök och matsal och vardagsrum åtskilda av en karakteristisk båge av sten. I köket finns även en gästtoalett.

På andra våningen finns det fyra sovrum, tre av dem är inredda med dubbelsängar och ett med två enkelsängar. Det finns två badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map