Agriturismo i Scopello på Sicilien

Agriturismo Tenute Plaia

 
Agriturismo Tenute Plaia är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Tenute Plaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scopello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Tenute Plaia ligger vackert på en höjd mellan den charmiga landsorten Scopello och havet. Här bor man i naturreservatet Zingaro där de vackra röda klipporna utgör en härlig bukt med små stränder hela vägen härifrån till San Vito lo Capo.

Omgivningarna är fridfulla och vackra. Detta är utan tvekan det perfekta stället att slappna av på om kvällen med ett gott glas vin, kanske av ägarfamiljens egen produktion. Trots att det är tal om en nybyggd baglio så får man känslan att stället funnits här för evigt. Detta beror nog mestadels på byggnadens klassiska form samt byggmaterialen som använts.

Läs mer om Agriturismo Tenute Plaia

På Agriturismo Tenute Plaia finns det reception, parkeringsplats, trädgård, upphöjd pool (vanliga pooler är inte tillåtna i ett naturreservat) med vatten massage, gym, läsrum och ett litet "smakrum" där man kan få smaka av familjens vinproduktion men även de lokala produkterna från granngårdarna. På stället finns det också restaurang där man tillsammans med de goda vinerna kan äta gott av de lokala och smakfulla rätterna som mestadels består av fisk, grönsaker och pasta.

Det finns endast 10 rum som alla är utrustade med aircondition, satelit-TV, minibar, telefon och badrum med toalett och dusch. Precis utanför dörren på den stora gården finns det solstolar och bord för de som vill sola eller bara njuta.

Dölj texten
 
 
search map