Semesterbostad i Scillichenti på Sicilien

Villa Sciare Modo

Mini-pool till barnen Utsikt till Etna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Sciare Modò är en liten dröm som har gått i uppfyllelse för det unga par som äger och driver villan. Giuseppe och Marilena har skapat en grön oas på kort avstånd från den annars okända staden Scillichenti. Det är ca. 300 meter till närmaste pizzeria, ca. 800 meter till närmaste restaurang och inköpsmöjligheter.

Njut av trädgården med fin pool

Villans trädgård är fint inredd och är beviset på hur frodig jorden kring vulkanen Etna kan vara. Citronträd, olivträd, fina blommor och köksträdgården hålls frodigt tack vare ett utmärkt bevattningssystem som Giuseppe fått ordnat. När du befinner dig här glömmer du snabbt det förfallna hus man passerar på vägen hit från motorvägen och genom den lilla staden. Vid villan finns det en fin pool och varje lägenhet har egen parasoll och solstol till förfogande. Trots att havet ligger nära (ca. 500 meter) är det endast lägenheterna på andra våningen som har en smula havsutsikt. Etna däremot syns imponerande från alla lägenheter. Dessutom är den synen betydligt mer exotisk än kusten.

Läs mer om Villa Sciare Modo

Rymliga och fina lägenheter med egen balkong eller terrass

Lägenheterna är alla mycket rymliga och inredda med klinkergolv från Caltagirone. Alla kök har 4 kokplattor och ugn samtidigt som alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV och möblerad balkong/terrass (på andra våningen dessutom med havsutsikt). Vid ingången till egendomen har varje lägenhet en parkeringsplats. Bäddsofforna är av god kvalitet så de kan utan problem användas som riktiga sängar. Ska man vara kritisk så är trädgårdsmöblerna av plast och grannens hus som är förfallet (syns ej från trädgården) inte så trevliga inslag.., men i slutändan så är det ju inte något Giuseppe och Marilena kan påverka.

Lägenheterna på Villa Sciare Modo

Hela huset med 16/22 sovplatser

Det är möjligt att hyra samtliga lägenheter och på så vis få tillgång till det gemensamma uppehållsrummet som blivit inrett i husets undervåning och varifrån man kommer direkt till till trädgården utan trappor. I det gemensamma rummet finns öppet kök, stort bord med stolar där alla gäster kan sitta och äta tillsammans. Rummet är dessutom utrustat med öppen-spis och flatscreen-tv samt badrum med toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Sciare Modo

Läs personliga omdömen av Villa Sciare Modo som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Sciare Modo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 21 omdömen från Villa Sciare Modo

Trevligt och avkopplande med ett bra läge

Underbart lokalt ställe nära vattnet (1 km) och med en vacker utsikt över havet på den ena sidan och vulkanen Etna på den andra. Bra placerat med tanke på körning till städerna på Siciliens östkust - framför allt är Taormina och Syrakusa värda ett besök, medan Messina och Catania var mindre bra. Villa Sciare Modo var supertrevligt med både höns och katter och en fin pool och en mycket rar familj som skötte om stället. Härligt ställe som helt klart kan rekommenderas.

Läs mer

Allt innanför väggarna är bra

Här är det svårt att skriva ett omdöme som inte påminner om de andra. Det är riktigt härligt inne på området och värdarna är duktiga och flexibla. Inget att klaga på gällande lägenheterna, poolen o.s.v... Men vad det är synd att området är fullt med avfall - och det är inte bara avfallspåsar utan även hela möbler, en madrass och oanade mängder löst skräp (emballage, papper och plast). Det är otroligt synd och oförståeligt att de som det verkar, inte städar upp bara några få gånger om året. Vi ångrar inte vår vistelse för det är en vacker utsikt mot Etna på den ena sidan och vattnet på den andra, men det är inte ett ställe vi kommer åka till igen. Ett litet paradis - dessvärre mitt på en soptipp!!!!

Läs mer

Avslappnande och fin upplevelse

Fint, rent och fräscht innanför murarna. Väldiogt trevlig och hjälpsam värdinna, som endast talade italienska. Lägenheterna är fint inredda och har ett fint med både kyl/frys och ugn.Utsitk till Etna på ena sidan och havet på den andra. Man känner sig verkligen välkommen. Absolut ett ställe vi kommer tillbaka till.
Santa Tecla och Stazzo kan man gå till och där finns det bra restauranger.

Läs mer

Skönt ställe

Super härligt ställe, bra pool, nära till allt, mysig liten by. Det ligger skräp och soppor lite överallt MEN inte när man har kommit in på Villans område - här var allt fint och rent.
Vi var 4 vuxna som bodde tillsammans i en lägenhet och det var allt vad man behöver för att kunna laga mat och ett extra plus var grillen i trädgården. De 2 sängar som stod i vardagsrummet var för vuxna personer, de var så dåliga så vi sov på golvet istället (tror heller inte att de passar till barn).
Trevligt värdspar och man får gärna plocka citroner i trädgården

Läs mer

Bedömning av Villa Sciare Modo

Vi hade en riktigt härlig vecka på Villa Sciare Modo. Mycket vackert beläget mellan Etna och havet, och lägenheten på andra våningen hade utsikt åt båda hållen. Trädgården och poolområdet är trevligt och inbjudande, och våra barn på tre respektive sex år hade jättetrevligt med de fem katterna.

Läs mer

Bedömning av Villa Sciare Modo

Läs mer
 
search map