Semesterbostad i Scillichenti på Sicilien

Villa Sciare Modo

Pris från per pers.
Mini-pool till barnen Utsikt till Etna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Sciare Modò är en liten dröm som har gått i uppfyllelse för det unga par som äger och driver villan. Giuseppe och Marilena har skapat en grön oas på kort avstånd från den annars okända staden Scillichenti. Det är ca. 300 meter till närmaste pizzeria, ca. 800 meter till närmaste restaurang och inköpsmöjligheter.

Njut av trädgården med fin pool

Villans trädgård är fint inredd och är beviset på hur frodig jorden kring vulkanen Etna kan vara. Citronträd, olivträd, fina blommor och köksträdgården hålls frodigt tack vare ett utmärkt bevattningssystem som Giuseppe fått ordnat. När du befinner dig här glömmer man snabbt det förfallna hus man passerar på vägen hit från motorvägen och genom den lilla staden. Vid villan finns det en fin pool och varje lägenhet har egen parasoll och solstol till förfogande. Trots att havet ligger nära (ca. 500 meter) är det endast lägenheterna på andra våningen som har en smula havsutsikt. Etna däremot syns imponerande från alla lägenheterna. Dessutom är den synen betydligt mer exotisk än kusten.

Rymliga och fina lägenheter med egen terrass

Lägenheterna är alla mycket rymliga och inredda med klinkergolv från Caltagirone. Alla kök har 4 kokplattor och ugn samtidigt som alla lägenheter är utrustade med aircondition, sat-TV och möblerad terrass (på andra våningen dessutom med havsutsikt). Vid ingången till egendommen har varje lägenhet en parkeringsplats. Bäddsofforna är av god kvalitet så de kan utan problem användas som riktiga sängar. Ska man vara kritisk så är trädgårdsmöblerna av plast och grannens hus som är förfallet (syns ej från trädgården) inte så trevliga inslag... men i slutändan så är det ju inte något Giuseppe och Marilena kan påverka.

Läs om lägenheterna på Villa Sciare Modo

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Casa delle Sorelle

Castelbuono, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map