Omdömen från Le Case del Vivaio

 
Le Case del Vivaio är inte tillgänglig i dagsläget
Le Case del Vivaio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sciacca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Case del Vivaio

Läs personliga omdömen av Le Case del Vivaio som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Case del Vivaio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Le Case del Vivaio

Sciacca som semester-destination

Le Case del Vivaio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case del Vivaio
Lägenhet Arianna med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Le Case del Vivaio

Le Case del Vivaio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case del Vivaio
Lägenhet Pauline med 6/7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt!

Härligt ställe.
Ägarparet är mycket vänliga och hjälpsamma.

Le Case del Vivaio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case del Vivaio
Lägenhet Pauline med 6/7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester på Casa del Vivaio

Härligt ställe, men INTE en plantskola som ni skriver. Det kanske är så att det har funnits en plantskola, men inte längre, nu växer det bara vilt.
Lägenheten vi bodde i var lite mörk, men annars okej. Värdarna var vänliga, bra att de talar engelska.
Observera GPS-anvisningen, Google gör fel. Titta ur genom fönstren och följ den tydliga skyltningen, annars hamnar ni på "ägarens mark".
Bra promenadavstånd till staden som är riktigt trevlig.

Rekommendationer till andra gäster

Kör ner för vägen till närmsta rödljus sväng till vänster och hela vägen upp till ni kan höra genom ett "hål i muren" (rödljus). Hitta en parkeringsplats och det ligger en riktigt bra pizzeria till höger med många lokala besökare, vid sidan om ett härligt café med god hemlagad glass. Turen tar ca 5 minuter i bil.

Le Case del Vivaio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case del Vivaio
Lägenhet Praga med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe. Period okt. 2013.

Vi kom fram väl. Vi hade en gps i vår hyrbil, och det är ett måste när man ska besöka Vivaio. Det ligger lite utanför staden, men mycket vackert och lugnt, om man bortser från de skällande hundarna. Vi hade bokat lägenheten Angelika hemifrån. Men på vår första rundtur innan vi hunnit packa upp, såg vi att huset Pouline var tomt, så efter en snabb förfrågan valde vi att flytta till Pouline. Vi tyckte att Angelika var lite för mörk, och det ena rummet hade genomgång i det ena sovrummet, och det var mycket opraktiskt för oss. Utomhusdelen till lägenheten var också för mörk, det var inte mycket sol som nådde in där. Men Pouline var ett gudavackert hus i två etager med massor av plats och en egen ostörd trädgård och grill och handfat. Kan starkt rekommenderas. Värdparet levde till fullo upp till våra förväntningar. De var så tillmötesgående och vänliga. Jag kunde låna mjölk till kaffet, och i det mysiga gemensamma rummet, som närmast var som ett växthus, stod det en espressomaskin som man kunde använda fritt. Och kaffet var riktigt bra. Det fanns också internet, som fungerade klanderfritt.
Det var väldigt svårt att manövrera runt i staden. Gatorna är mycket smala och många av dem är enkelriktade. Så när vi skulle äta i hamnen var vi på väg att ge upp - men efter mycket körande lyckades vi långt om länge ta oss dit. Staden är riktigt mysig. Man ska bara ner till stadsporten och igenom, så är man inne i den gamla stadsdelen. Vi kan verkligen rekommendera Vivaio med omnejd och det ovanligt snälla värdparet. Vi valde vår egen strand, San Marco, som låg ca.10 km från Vivaio. Vi hade stranden nästan för oss själva. Vattnet var lugnt och stilla. Det var lite dött, för vi var där precis när de hade stängt ner för säsongen. Men det passade oss riktigt bra, för vi älskar lugn och ro, och det hade vi;). Det är fjärde gången vi reser med In-Italia och vi är så nöjda kunder och vi kommer absolut att resa med dem igen. De rekommenderas varmt.
Vänliga hälsningar
från Ulrik, Mille og Pia.
P.S. Ett stort plus - det fanns badkar.

Le Case del Vivaio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case del Vivaio
Lägenhet Angelika med 5+1 sovplatser

Vi bytte ju lägenhet till Pouline.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En härlig och avslappnande semester

Le Case del Vivaio är en stilla grön oas utanför Sciacca. Värdparet är otroligt vänliga och hjälpsamma, och göra allt för att vistelsen ska bli en succé, och ger kvalificerade och humoristiska råd om möjliga utflykter. Det är många bra stränder inom 8-10 km. Lägenheten är mycket ren och fin.

Rekommendationer till andra gäster

Naturreservatet Lo Zingaro är en vacker upplevelse. Ön Levanzo är fantastiskt bra till snorkling. Etna är för långt bort för en dagstur, kräver övernattning. Palermo besöks bäst med buss, så slipper man problem med att parkera bilen.

Le Case del Vivaio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case del Vivaio
Lägenhet Praga med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Siciliansk stämning

Vi ankom till destinationen enligt avtalad tid och blev hjärtligt välkomnade av värdparet. Det var kaffe på maskin och en trevlig atmosfär. Vi blev visade runt, och alla motsvarade våra förväntningar. Det råder en avslappnad atmosfär och läget var idealt för utflykter i området. Vi bodde där 4 dagar, och det var med lite vemod vi reste därifrån - men vi kommer tillbaka!

Le Case del Vivaio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case del Vivaio
Lägenhet Praga med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Anders och Gun från Fellingsbro i Sverige bodde på Le Case nel Verde i Sciacca från den 24. september till den 1. oktober 2010.

Det var en underbar resa och utmärkt boende. Boendet i den lägenheten vi hade var mycket trevlig, kunde inte bli bättre. Vårt värdfolk var verkligen trevliga och väldigt välkomnande och tog väl hand om oss.

En liten sak var att i våra papper stod ett namn på platsen medan det på skylten, som visade in till stället, var det något annat namn. Det borde man rätta till och använda samma namn. Vi hade lite krångel med detta när vi anlände sent på kvällen. Dessutom sades det i informationen att det var en handelsträdgård i anslutning till boendet. En språklig förbistring kanske, det är ingen handelsträdgård men en fin och stor trädgård. Goda plommon.

Vi var där i slutet på september. Vädret var lite dåligt när vi kom men var på det hela väldigt bra. En sak som vi inte väntade oss var Knott! Små birtande flygfän som knappt syntes som anföll på nätterna. Vi köpte några miljövänliga medel men de var i stort sett verkningslösa. MYGGMEDEL MEDTAGES är det vi skulle råda alla till!!

Under dagarna reste vi omkring och det finns väldigt mycket, framför allt historiskt, att titta på. Massor av badmöjligheter. Biltrafiken är speciell, man måste hålla tungan rätt i munnen, men alla är vänliga både bilförare och andra. Maten som man åt ute å resturang eller liknande var bra och god och med vårt boende köpte vi mycket goda ostar, skinkor m.m. med gott vin till för avnjutning i trädgården på kvällen eller eftermiddagen innan man gick ut igen. Köket var fullutrustat så man kan laga all mat om man önskar detta.
Vi är vana resenärer som oftast reser på egen hand och vi tycker det här var något vi verkligen kan rekommenera.
Vi hade ingen kamera med på resan. Våra kameror finns i våra hjärnor och dess minnesbanker.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Anna , Lasse, Lisa och Sara från Örebro i Sverige bodde på Le Case nel Verde i Sciacca från den 9. till den 17. juli 2010 sedan bodde de på Appartamento escatore i Castellammare del Golfo, de hyrde bil via Maggiore.

Började med en vecka i Sciacca där vi bodde på Le case nel Verde som vi varmt kan rekommendera. Mycket trevligt värdpar som hjälper till med allt.(båda kan bra engelska) Stället ligger en bit från staden, så bil är ett måste! Fin lägenhet. Härliga bad med lite folk på stränderna. Missa inte lördagsmarknaden i Sciacca. Andra veckan bodde vi i Castellammare del Golfo på Appartamento Pescatore. Jättefin lägenhet med en fantastisk utsikt. En stor nackdel är dock att lägenheten saknar aircondition, vilket gjorde att nätterna vart kokheta och svettiga, men läget kan inte bli bättre! Mycket bra bad, men hoppa över tonnara vid Scopello. En riktig turistfälla! Packat med folk, 3 euro/pers.i entré + parkeringsavgift och ingen medhavd mat fick ätas. San vito lo Capo är värt ett besök med kristallklart vatten och kritvit sandstrand. Både Sciacca och Castellammare del Golfo är mycket trevliga städer med bra restauranger. Allt funkade mycket bra och Sicilien var superfint.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villa Zottopera

Chiaramonte Gulfi, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map