Agriturismo i Sciacca på Sicilien

Le Case del Vivaio

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Normalt föreställer man sig Sicilien som en ö med torrt landskap. Detta är nu långt från verkligheten, och på Le Case del Vivaio känns det snarare som man befinner sig i en stor grön oas. Detta är ett utmärkt boende för gäster som tänkt tillbringa dagarna med spännande utflykter och endast söker ett enklare boende till bra pris.

Gröna omgivningar

Detta beror självfallet på att gården, förutom att hyra ut bostäder också är en plantskola. Här tar Salvatore och franska hustru Pascale emot sina gäster med öppna armar och värme. Här kan man få hjälp och goda råd av ägarparet, och om er franska eller italienska är lite ringrostig, så talar Pascale även engelska då han bott i England.

Fin utgångspunkt för utflykter

På Le Case nel Verde kan man njuta av skuggan och de gröna omgivningarna i den stora trädgården. I trädgården finns dessutom en pool som säkert många vill doppa sig i på de varmaste dagarna. Fina stränder ligger cirka 10-15 minuter med bil härifrån. Här finns även goda möjligheter att besöka något av traktens sevärdheter såsom Tempeldalen, Selinunte eller Piazza Armerina. Härifrån är det två kilomter till Sciacca, var man kan göra alla sina inköp, och endast en kilometer bort ligger de närmsta restaurangerna, så man behöver inte oroa sig över vem som ska köra hem...

Rustika lägenheter

Utsikten över kusten och vattnet från trädgården omkring det gamla lanthuset, som innefattar de rymliga men rustika lägenheterna. Lägenheterna är inredda gamla möbler i enkel stil. Alla lägenheter har elspis, kylskåp, TV och hårfön. Fyra av lägenheterna har privat uteplats (Monika, Arianna, Anna och Pauline). De lägenheter med mest dagsljus är Alice och Monka. Det finns parkeringsplats vid huset och gemensamt tvätteri för användning av gästerna.

Läs om lägenheterna på Le Case del Vivaio

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Villa Dafne

Alia, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map