Agriturismo i Sciacca på Sicilien

Le Case del Vivaio

 
Le Case del Vivaio är inte tillgänglig i dagsläget
Le Case del Vivaio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sciacca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Normalt föreställer man sig Sicilien som en ö med torrt landskap. Detta är nu långt från verkligheten, och på Le Case del Vivaio känns det snarare som man befinner sig i en stor grön oas. Detta är ett utmärkt boende för gäster som tänkt tillbringa dagarna med spännande utflykter och endast söker ett enklare boende till bra pris.

Gröna omgivningar

Detta beror självfallet på att gården, förutom att hyra ut bostäder också är en plantskola. Här tar Salvatore och franska hustru Pascale emot sina gäster med öppna armar och värme. Här kan man få hjälp och goda råd av ägarparet, och om er franska eller italienska är lite ringrostig, så talar Pascale även engelska då han bott i England.

Läs mer om Le Case del Vivaio

Fin utgångspunkt för utflykter

På Le Case nel Verde kan man njuta av skuggan och de gröna omgivningarna i den stora trädgården. I trädgården finns dessutom en pool som säkert många vill doppa sig i på de varmaste dagarna. Fina stränder ligger cirka 10-15 minuter med bil härifrån. Här finns även goda möjligheter att besöka något av traktens sevärdheter såsom Tempeldalen, Selinunte eller Piazza Armerina. Härifrån är det två kilomter till Sciacca, var man kan göra alla sina inköp, och endast en kilometer bort ligger de närmsta restaurangerna, så man behöver inte oroa sig över vem som ska köra hem...

Rustika lägenheter

Utsikten över kusten och vattnet från trädgården omkring det gamla lanthuset, som innefattar de rymliga men rustika lägenheterna. Lägenheterna är inredda gamla möbler i enkel stil. Alla lägenheter har elspis, kylskåp, TV och hårfön. Fyra av lägenheterna har privat uteplats (Monika, Arianna, Anna och Pauline). De lägenheter med mest dagsljus är Alice och Monka. Det finns parkeringsplats vid huset och gemensamt tvätteri för användning av gästerna.

Läs om lägenheterna på Le Case del Vivaio

Dölj texten
 
 
search map