Agriturismo i Sciacca på Sicilien

Le Case del Vivaio

 
Le Case del Vivaio är inte tillgänglig i dagsläget
Le Case del Vivaio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sciacca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Normalt föreställer man sig Sicilien som en ö med torrt landskap. Detta är nu långt från verkligheten, och på Le Case del Vivaio känns det snarare som man befinner sig i en stor grön oas. Detta är ett utmärkt boende för gäster som tänkt tillbringa dagarna med spännande utflykter och endast söker ett enklare boende till bra pris.

Gröna omgivningar

Detta beror självfallet på att gården, förutom att hyra ut bostäder också är en plantskola. Här tar Salvatore och franska hustru Pascale emot sina gäster med öppna armar och värme. Här kan man få hjälp och goda råd av ägarparet, och om er franska eller italienska är lite ringrostig, så talar Pascale även engelska då han bott i England.

Läs mer om Le Case del Vivaio

Fin utgångspunkt för utflykter

På Le Case nel Verde kan man njuta av skuggan och de gröna omgivningarna i den stora trädgården. I trädgården finns dessutom en pool som säkert många vill doppa sig i på de varmaste dagarna. Fina stränder ligger cirka 10-15 minuter med bil härifrån. Här finns även goda möjligheter att besöka något av traktens sevärdheter såsom Tempeldalen, Selinunte eller Piazza Armerina. Härifrån är det två kilomter till Sciacca, var man kan göra alla sina inköp, och endast en kilometer bort ligger de närmsta restaurangerna, så man behöver inte oroa sig över vem som ska köra hem...

Rustika lägenheter

Utsikten över kusten och vattnet från trädgården omkring det gamla lanthuset, som innefattar de rymliga men rustika lägenheterna. Lägenheterna är inredda gamla möbler i enkel stil. Alla lägenheter har elspis, kylskåp, TV och hårfön. Fyra av lägenheterna har privat uteplats (Monika, Arianna, Anna och Pauline). De lägenheter med mest dagsljus är Alice och Monka. Det finns parkeringsplats vid huset och gemensamt tvätteri för användning av gästerna.

Läs om lägenheterna på Le Case del Vivaio

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Le Case del Vivaio

Läs personliga omdömen av Le Case del Vivaio som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Case del Vivaio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Le Case del Vivaio

Fantastiskt!

Härligt ställe.
Ägarparet är mycket vänliga och hjälpsamma.

Läs mer

Semester på Casa del Vivaio

Härligt ställe, men INTE en plantskola som ni skriver. Det kanske är så att det har funnits en plantskola, men inte längre, nu växer det bara vilt.
Lägenheten vi bodde i var lite mörk, men annars okej. Värdarna var vänliga, bra att de talar engelska.
Observera GPS-anvisningen, Google gör fel. Titta ur genom fönstren och följ den tydliga skyltningen, annars hamnar ni på "ägarens mark".
Bra promenadavstånd till staden som är riktigt trevlig.

Läs mer

Härligt ställe. Period okt. 2013.

Vi kom fram väl. Vi hade en gps i vår hyrbil, och det är ett måste när man ska besöka Vivaio. Det ligger lite utanför staden, men mycket vackert och lugnt, om man bortser från de skällande hundarna. Vi hade bokat lägenheten Angelika hemifrån. Men på vår första rundtur innan vi hunnit packa upp, såg vi att huset Pouline var tomt, så efter en snabb förfrågan valde vi att flytta till Pouline. Vi tyckte att Angelika var lite för mörk, och det ena rummet hade genomgång i det ena sovrummet, och det var mycket opraktiskt för oss. Utomhusdelen till lägenheten var också för mörk, det var inte mycket sol som nådde in där. Men Pouline var ett gudavackert hus i två etager med massor av plats och en egen ostörd trädgård och grill och handfat. Kan starkt rekommenderas. Värdparet levde till fullo upp till våra förväntningar. De var så tillmötesgående och vänliga. Jag kunde låna mjölk till kaffet, och i det mysiga gemensamma rummet, som närmast var som ett växthus, stod det en espressomaskin som man kunde använda fritt. Och kaffet var riktigt bra. Det fanns också internet, som fungerade klanderfritt.
Det var väldigt svårt att manövrera runt i staden. Gatorna är mycket smala och många av dem är enkelriktade. Så när vi skulle äta i hamnen var vi på väg att ge upp - men efter mycket körande lyckades vi långt om länge ta oss dit. Staden är riktigt mysig. Man ska bara ner till stadsporten och igenom, så är man inne i den gamla stadsdelen. Vi kan verkligen rekommendera Vivaio med omnejd och det ovanligt snälla värdparet. Vi valde vår egen strand, San Marco, som låg ca.10 km från Vivaio. Vi hade stranden nästan för oss själva. Vattnet var lugnt och stilla. Det var lite dött, för vi var där precis när de hade stängt ner för säsongen. Men det passade oss riktigt bra, för vi älskar lugn och ro, och det hade vi;). Det är fjärde gången vi reser med In-Italia och vi är så nöjda kunder och vi kommer absolut att resa med dem igen. De rekommenderas varmt.
Vänliga hälsningar
från Ulrik, Mille og Pia.
P.S. Ett stort plus - det fanns badkar.

Läs mer

En härlig och avslappnande semester

Le Case del Vivaio är en stilla grön oas utanför Sciacca. Värdparet är otroligt vänliga och hjälpsamma, och göra allt för att vistelsen ska bli en succé, och ger kvalificerade och humoristiska råd om möjliga utflykter. Det är många bra stränder inom 8-10 km. Lägenheten är mycket ren och fin.

Läs mer

Siciliansk stämning

Vi ankom till destinationen enligt avtalad tid och blev hjärtligt välkomnade av värdparet. Det var kaffe på maskin och en trevlig atmosfär. Vi blev visade runt, och alla motsvarade våra förväntningar. Det råder en avslappnad atmosfär och läget var idealt för utflykter i området. Vi bodde där 4 dagar, och det var med lite vemod vi reste därifrån - men vi kommer tillbaka!

Läs mer

Bedömning av Le Case del Vivaio

Läs mer
 
search map