Hotell i Sciacca på Sicilien

Hotel Aliai

 
Hotel Aliai är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Aliai är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sciacca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ifall man kommer till Sciacca för att uppleva en autentisk siciliansk stad blir man inte besviken - på gott och ont. Det första intrycket man får vid ankomst till hotellet är inte speciellt positiv, då man tänker att man bor fel och avsides från det bästa kvarter. Men det stämmer inte helt.

Hotellet ligger nämligen precis vid hamnen mellan Sciaccas centrum och den västra stranden. Det tar ca. 15 minuter att gå upp till centrum eller längs kusten till de närmaste sandstränderna. Närmaste (goda!) matställe ligger ca. 50 meter från hotellet. Parkering sker på gatan och är gratis. Större delen av året är omgivningarna ganska lugna i betraktning av att man bor i en stad - vi rekommenderar inte en vistelse under augusti månad, då denna beskrivning inte skulle passa överhuvudtaget på grund av den italienska industrisemester.

Läs mer om Hotel Aliai

Hotellet ägs av den unge Gianluca som har lika unga medarbetare som hjälper till att betjäna gästerna. Förutom receptionen och ett gemensamt uppehållsrum som vänder mot gatan finns det en liten bakgård där man kan beställa en kopp kaffe eller en kall öl, samt där frukosten serveras - kom ihåg att du är i södern, och att frukosten inte betraktas för att vara dagens viktigaste måltid.

Hotellets rum är fint inredda och rymliga. Alla rum är utrustade med wi-fi, aircondition, minibar, TV och eget badrum med toalett och dusch. På översta våningen finns det tre rum med privat terrass. Från terrassen har man havsutsikt så länge man står upp, sätter man sig i solstolen kan man inte se över muren, och det enda man kan glädja sig över är den förhoppningsvis blå himmel, men inte det blå havet.

Dölj texten
 
 
search map