Villa i Sciacca på Sicilien

Casa Lucchese

 
Casa Lucchese är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Lucchese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sciacca här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här är det lugnt, och vackert! Det kräver dock att man kör grusvägen genom 4 hektar olivlundar som skiljer huset från vägen mot Sciacca, där man hittar ett rikt utbud av affärer och matställen samt en riktigt trevlig stadskärna. Om man vill till stranden, och det vill man nog gärna för det finns ingen pool vid huset, så är det ca 9 km till sydvästliga Siciliens bästa strand.

Husets faciliteter

Casa Lucchese har myggnät för alla fönster, välutrustat kök med 4 gasbrännare, ugn, mikrovågsugn, elektrisk kaffebryggare (men ingen diskmaskin). Det finns bara aircondition i vardagsrummet på andra våningen men eftersom dalen präglas av regelbundna lätta vindar på natten så bör man inte lida av värmen.

Läs mer om Casa Lucchese

Hus med 9/11 sovplatser:
- Detta lanthus är fördelat på två våningar på totalt 240 m². Man går in på första våningen från den takförsedda terrassen in till det stora vardagsrummet med öppen spis och som hänger samman med köket. Här finner man även ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. En trappa leder upp till andra våningen där man hittar ett stort vardagsrum med pianola (självspelande piano) samt två sovplatser på bäddsoffa, av vilka den ena kan ställas i det ett av dubbelrummen på denna våningen. Från detta vardagsrum som är utrustat med aircondition har man ingång till två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med tre enkelsängar och ett badrum med toalett och badkar.

Dölj texten
 
 
search map