Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villa Scoglio

 
Villa Scoglio är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Scoglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Bassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Scoglio ligger i närheten av Borgo San Gregorio, ca. 1,5 km från havet. En nybyggd villa med fin utsikt över Borgo San Gregorio och dess hamn. Villan är högt belägen på en bergssluttning längs med den väg som leder till Naso.

Placering

Inköpsmöjligheter finns inom 500 meters avstånd i form av en liten butik med de vanligaste råvarorna. Större inköpsmöjligheter finner man i Capo d'Orlando, ca. 3 km från huset. Det finns trevliga matställen vid stranden i själva San Gregorio. Det finns många restauranger även i Capo d'Orlando samt på vägen mot Naso genom Scafa.

Läs mer om Villa Scoglio

Villa Scoglio:
- Från den stora terrassen kommer man in i uppehållsrummet som är utrustat med kokvrå och en bäddsoffa samt enkelsäng. Vidare finns det sovrum med en stor balkong och havsutsikt. Badrummet består av toalett och dusch. Denna del av huset har aircondition. En annan dörr på terrassen leder till ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum. Detta rum, som inte har aircondition, utnyttjas endast när huset bokas för 5-6 personer och det hyrs inte ut till andra än dem som bor på Villa Scoglio.

Dölj texten
 
 
search map