Villa i Scafa Bassa på Sicilien

Villa d'Orlando Charme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa d'Orlandos charmiga läge med panoramautsikt, är inte den enda fördelen med stället. Här bor du mindre än 2 kilometer från närmsta sandstrand i Borgo San Gregorio, där du också hittar restauranger och en glassbar. Du har lika långt till Capo d'Orlandos trevliga turisthamn, varifrån du kan segla mot de exotiska Eoliska Öarna, eller så kan du hyra en båt och ta en seglingstur längs kusten. Capo d'Orlandos centrum med dess otaliga butiker, caféer och delikatessbutiker ligger cirka 4 kilometer från villan.

Privat pool till en bra familjesemester

Runt om huset finns en inhägnad trädgård med en liten privat pool (3x6 meter, 120 cm djup) som göra alla barn glada. Medan barnen plaskar i vattnet, kan du slå dig ner i en solstol i skuggan vid trädgårdsbordet. Poolen ligger på västsidan och härifrån har du utsikt över havet, Orlandos udde och solnedgången - här kan du med andra ord ta några riktigt vackra semesterbilder.

Läs mer om Villa d'Orlando Charme

Villan på Villa d'Orlando Charme

Villa med privat pool och havsutsikt

Villan är uppdelad i tre plan: - Markplan med ett välutrustat kök med diskmaskin, ugn, fyra gasplattor och ett vardagsrum med soffa och en glasdörr med panoramautsikt över havet. Här finns också en toalett. Från både köket och vardagsrummet har du utgång till trädgården med bord och stolar, samt till poolområdet. - På andra våningen ligger ett sovrum med dubbelsäng och privat badrum med badkar och toalett. Här har du utgång till en balkong. Det finns vidare ett till sovrum med två enkelsängar (de kan samlas till en dubbelsäng) och dusch samt toalett med ingång från gången. - I källaren finns ytterligare ett vardagsrum med tre solplatser och tillgång till badrum med toalett och dusch. Här finns också tvättrum med tvättmaskin. Denna våning har begränsat med ljus på grund av de små fönsterna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map