Omdömen från Villa Anita Suites

 
Villa Anita Suites är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Anita Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Bassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Anita Suites

Läs personliga omdömen av Villa Anita Suites som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Anita Suites. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena och sällskap från Danderyd i Sverige bodde på Villa Anita Suites i Scafa Bassa från den 5. till den 12. juli 2008.

Allt fungerade utmärkt som vanligt med In italia! Villa Anita Suites i Scafa Bassa var riktigt bra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Helene med sällskap från MORA i Sverige bodde på Villa Anita Suites i Scafa Bassa från den 8. till den 11. maj 2008. Sedan fortsatte turen till Erice och Cefalú.

Vill bara tala om att vi hade en helt underbar vecka i Maj på Sicilien.
Allt stämde och var t.o.m bättre än beskrivningen på er hemsida.

Cefalú - en underbar liten stad. Lägenhet med balkong mot havet och fruktleverans på gatan. Havsbad, bar-runda och shopping i ett - så ljuvligt.

Scafa Bassa(?) minns inte namnet, bara hotellet - Anita, härligt lägenhetshotell med specialfrukost för kufiska nordbor som vill ha smörgås =) Tack för det!
Vår service-inriktade värdinna sa att ni bett om det för vår räkning. Hälsa henne och tacka för ett mycket trevligt bemötande.
Jättebalkong mot havet och bara ett fåtal gäster. Maj är inte direkt högsäsong.
Lite långt från liv och rörelse men med fullständig avkoppling och sköna dopp i poolen.

Erice - Använd inte GPS utan att veta hur vägarna ser ut! Vi kom in bakvägen uppför serpentinväg med "magkänsla" och backandes i kurvorna.
Åkte stora vägen ner. Helmysig plats men väldigt turistig vilket det var första gången vi upplevt på hela veckan. Dyrare än på de andra ställena.

Vi hyrde bil och rekommenderar en liten eller mellanstor variant eftersom massor av vägar i byar/städer är väldigt trånga (som i gamla stan i Sthlm.)
Alla bofasta var mycket hjälpsamma och pratsamma, trots att vi inte alltid förstod vad dom sa.
När vi var på banken (och passade på att fråga om det fanns någonstans att äta i närheten) kom det en bil och hämtade upp oss, körde till en restaurang som öppnades upp för oss fyra - otroligt! ...och billigt dessutom.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2003
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map