Semesterbostad i Scafa Bassa på Sicilien

Villa Anita Suites

 
Villa Anita Suites är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Anita Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Bassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Anita Suites ligger på en sluttning som går ner mot havet mellan Borgo San Gregorio och Testa di Monaco.

Med de Eoliska Öarna vid horisonten och den panoramiska belägenheten bildar Villa Anita de riktiga omgivningarna för en avkopplande vistelse i ett pittoreskt landskap. Här kan man bada i den härliga poolen (6 x 12 meter) eller från klipporna nedanför. Gillar man stränder kan man gå eller köra till stranden (småsten) i San Gregorio eller till den s.k. afrikanska stranden (sand strand) på den andra sidan av Testa di Monaco.

Läs mer om Villa Anita Suites

Det som är speciellt med Villa Anita är att betjäning och in-checkning är en blandning av det man förväntar sig på ett hotell eller residence. I priset inkluderas nämligen reception dygnet runt samt frukost. Men annars bor du precis som i en lägenhet där man har möjlighet för att själv laga sin mat och där man kan komma och gå precis som man vill. En familj kan med gott samvete välja att bo här och få mer plats än vad man normalt kan förvänta av ett hotell samtidigt som man har flera faciliteter till rådighet än på ett self-catering residence.

Den unga Lorena som styr stället serverar frukosten i villans nedersta våning och så länge vädret tillåter, i trädgården framför villan där man sitter under palmerna och annan medelhavsvegetation samtidigt som man har en vacker utsikt över havet och de Eoliska öarna. Uppehållsrummet i bottenvåningen är öppet hela dagen och här serveras förfriskningar eller en god flaska vin allt efter gästernas önskemål. Lorena som även pratar engelska står gärna till rådighet med smakprov av de lokala lantbruksprodukterna samt ost. Vill man en kväll inte laga sin mat själv eller gå ut på restaurang, kan man (med en god framförhållning) beställa mat som de tillagar direkt på plats åt gästerna. Varorna är färska därför måste man säga till på morgonen om man vill ha en middag på kvällen.

Villa Anita består av totalt 7 lägenheter som var och en har plats för 2-5 personer. Alla lägenheterna har möblerad terrass med utsikt över havet samt kök med spis med 4 kokplattor och badrum med toalett och dusch. De är även utrustade med två aircondition och TV.

Dölj texten
 
 
search map