Semesterbostad i Scafa Bassa på Sicilien

Panoramic Residence Galati

Trerumslägenhet Garden Terrass och trädgård till Trerumslägenheten Garden Trerumslägenhet Garden Trerumslägenhet Garden Trerumslägenhet Panorama Trerumslägenhet Panorama Trerumslägenhet Gallery - terrass på förmiddagen Trerumslägenhet Gallery Trerumslägenhet Gallery Övertäckt terrass i tvårumslägenhet Loft Tvårumslägenhet Loft Tvårumslägenhet Loft
 
Panoramic Residence Galati är inte tillgänglig i dagsläget
Panoramic Residence Galati är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Bassa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lyssna till fågelsången medan du njuter av havsutsikten

Du har ca. 2,5 km at køre fra stranden op til din ferielejlighed. Vejen er helt asfalteret hen til din dør; det sidste stykke er mere stejlt men ikke farligt at køre på. Engang du er fremme vil du høre den gode stilhed og lytte til naturens mange stemme; vinden fra havet rør egetræernes grener og blad, mens fuglenes sang afbrydes af cikadernes insisterende – og søvnkaldende – dans.

Alt dette mens solen rejser sig bagved dig og gør sig hele dagen lang klar til at springe i vandet bagved Capo d’Orlando lige når den flaske hvidvind, som du holdt køligt hele dagen smager bedst. Børnene – og der er børn her hvis du kommer i sommerskoleferien – men ellers vil du ikke finde mange af dem – er på dette tidspunkt klare til at spise og så begynder showet: himmelen finder frem den farve, der passer lige til den aften og til den stemning træerne er i og havet viser dens reflekser med nye nuancer. Ja, solnedgangen her er en unik oplevelse – og vi er så heldig at have oplevet det selv tilstrækkeligt nok gange og i alle årstiderne, da vi selv har personale, der bor i disse kanter.

Residence Galati ligger på Siciliens norra kust, mitt emellan vackra Cefalù och den livliga staden Messina. Det är en 2-timmars bilfärd till flygplatsen, oavsett om du landar i Palermo eller Catania.

Läs mer om Panoramic Residence Galati

Passar Residence Galati till barnfamiljer?

Semesterlägenheterna är helt perfekta till familjer med barn, som här kan springa och leka utan fara för bilar. Egendomen är nämligen helt inhägna och du kan köra bilen hela vägen fram till dörren, så att du inte behöver bära de små upp och ner längs vägen. I den högre belägna delan finns en stor och rolig lekplats, där dina barn kan klättra, springa och gunga. Trots att du bor på en bergssluttning har den erfarna ägaren Attilio (som tillhör en familj som äger flera hotell och har tagit emot gäster i flera årtionden) placerat växter som gör att de minsta gästerna kommer ut till kanten.

Slappna av vid poolen

Gemensamt för alla lägenheter - utöver lekplatsen - är poolen och den tillhörande gräsplanen. Poolen vänder mot havet och här finns gott om plats till alla som vill slappna av medan de badar eller tar en liten tupplur i skuggan av ett träd. En trappa på den ena sidan av poolen gör det lättare för de små att ta sig ner i de svalkande vattnet. Det är inte tillåtet att hoppa i poolen från kanten, för att säkra att alla kan njuta av poolområdet.

Plocka örter och grönsaker i trädgården

Attilio sköter om en grönsaksträdgård som gästerna kan nyttja. Här kan du plocka tomater eller zucchini som du sedan kan marinera med alla de örter som också växer på grunden. Här kommer du aldrig att sakna en gren rosmarin till dina grillade biffar, eller salvia till pasta och smör om du vill njuta av en smak som du kanske inte är van vid hemma.

Lägenheter med aircondition och havsutsikt

Alla lägenheter har antingen terrass eller en bred, avlång balkong där du kan sitta och njuta av det milda klimatet. Det är enkelt inredda utan många detaljer, vilket betyder att ingen kan välta en dyr vas eller förstöra ett glasbord. Med andra ord: de passar perfekt till familjer på resa. De är alla utrustande med kök med två kokplattor, ugn och aircondition. De flesta har två sovrum, ett badrum och ett kök - endast tre av dem har endast ett sovrum. Alla lägenheter har trädgårdsbord- och stolar, så du kan sitta ute och njuta av det fina vädret.

Værd at vide om wi-fi på stedet

Från sommaren 2018 kommer wifi att installeras på de gemensamma områdena - då vi känner till områdets infrastruktur ska du räkna med en uppkoppling som gör det möjligt att läsa mail, posta bilder och titta på vädret - men du kommer inte kunna streama filmer eller ladda ner stora filer. Ett ypperligt tillfälle att spendera mer kvalitetstid med familjen.

Läs om lägenheterna på Panoramic Residence Galati

Dölj texten
 
 
search map