Semesterbostad i Scafa Alta på Sicilien

Villa Tramonto

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Tramonto är ett självständigt hus som ligger längs vägen mellan Borgo San Gregorio (4 km) och Naso (6 km). Närmaste matställe ligger ca. 2 km från huset.

En terrass värd hela resan

Villans terrass har en fin utsikt över havet med öarna Salina, Filicudi och Alicudi samt solnedgången då den vänder åt väster. Det finns en liten fristående pool som hör till Villa Tramonto, och ifall du också hyr antingen Villa Brezza di Mare eller Villa Dimora dei Venti som båda har egen pool har du även tillgång till dessa. Villa Tramonto kan med andra ord fint användas som annex till en av de närliggande villorna.

Läs mer om Villa Tramonto

Villa med 6 sovplatser:
- Villan har egen parkeringsplats och är fördelad på två våningar. På första våningen finner man ett rymligt uppehållsrum med kokvrå (med ugn och 4 kokplattor), matbord, dubbel bäddsoffa samt utgång till den enorma och delvis övertäckta terrassen med havsutsikt samt bord och stolar. På denna våning finns det även badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Våningen ovanför består av två sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, ett sovrum med två enkelsängar och havsutsikt samt badrum med toalett och dusch. Alla sovrum på andra våningen är utrustade med aircondition.

Huset är ganska svalt då den konstanta vinden från havet gör luften frisk och behaglig även under sommaren. Endast vid tillfälle av scirocco (den varma vinden från Afrika) finns risken för mycket varma dagar. Under alla omständigheter finns det aircondition på husets översta våning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Marzia

Scafa Bassa, Sicilien

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Villa Dimora dei Venti

Scafa Alta, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt på Sicilien

Villa Zottopera

Chiaramonte Gulfi

search map