Semesterbostad i Scafa Alta på Sicilien

Villa Tramonto

 
Villa Tramonto är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Tramonto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Alta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Tramonto är ett självständigt hus som ligger längs vägen mellan Borgo San Gregorio (4 km) och Naso (6 km). Närmaste matställe ligger ca. 2 km från huset.

En terrass värd hela resan

Villans terrass har en fin utsikt över havet med öarna Salina, Filicudi och Alicudi samt solnedgången då den vänder åt väster. Det finns en liten fristående pool som hör till Villa Tramonto, och ifall du också hyr antingen Villa Brezza di Mare eller Villa Dimora dei Venti som båda har egen pool har du även tillgång till dessa. Villa Tramonto kan med andra ord fint användas som annex till en av de närliggande villorna.

Läs mer om Villa Tramonto

Villa med 6 sovplatser:
- Villan har egen parkeringsplats och är fördelad på två våningar. På första våningen finner man ett rymligt uppehållsrum med kokvrå (med ugn och 4 kokplattor), matbord, dubbel bäddsoffa samt utgång till den enorma och delvis övertäckta terrassen med havsutsikt samt bord och stolar. På denna våning finns det även badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Våningen ovanför består av två sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, ett sovrum med två enkelsängar och havsutsikt samt badrum med toalett och dusch. Alla sovrum på andra våningen är utrustade med aircondition.

Huset är ganska svalt då den konstanta vinden från havet gör luften frisk och behaglig även under sommaren. Endast vid tillfälle av scirocco (den varma vinden från Afrika) finns risken för mycket varma dagar. Under alla omständigheter finns det aircondition på husets översta våning.

Dölj texten
 
 
search map