Omdömen från Villa Sapienza

 
Villa Sapienza är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Sapienza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Alta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Sapienza

Läs personliga omdömen av Villa Sapienza som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Sapienza. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lennart med familj från Strängnäs i Sverige bodde på Villa Sapienza i Scafa från den 1. till den 9. oktober 2006.

Vår resa till Sicilien var mycket angenäm. Boendet bra med en fantastisk utsikt och med trevliga restauranter inom bekvämt räckhåll. Er representant Carlos var mycket trevlig och hjälpsam.
Eventuellt har vi tänkt att åka till Sicilien februari eller påsk med son och barnbarn för sightseeing och golf och bo på il Picchio Golf resort. Vi återkommer om detta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map