Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Sapienza

 
Villa Sapienza är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Sapienza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Alta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Sapienza ligger 5 km från stranden (10 minuters körning) och högt över havet (på 300 meters höjd). Utsikten härifrån är från Capo d´Orlando till Capo Calavá och de Aoliska öarna syns i horisonten. Det är ca. 600 meter till närmaste restaurang-pizzeria. (da Nino Zac). Huset ligger i lugna omgivningar, dock går den lätt trafikerade vägen mellan San Gregorio och Naso bakom facaden. Huset är dessutom utrustat med grill, TV och tvättmaskin.

Huset är omgivet av stängsel trots att där inte är mycket plats utanför. Husets terrasser ersätter fullt ut behovet för trädgård då de är stora och möblerade med trädgårds möbler och parasoll.

Läs mer om Villa Sapienza

Villa med 8 sovplatser:
Huset är fördelat på tre våningar och kan ta emot upp till 8 personer.
- På bottenvåningen finns ett enormt rum delat i två område: mat område med kök och matbord samt myshörna med bord, stolar och bäddsoffa. Från fönsterna har man utsikt över vattnet, dock genom växtligheten. På denna våning finns även badrum med toalett samt ett sovrum med dubbelsäng.

- På första våningen ligger två sovrum med dubbelsäng och utgång till den stora terrassen med havsutsikt. Badrum med toalett och badkar samt en hall med dubbel bäddsoffa ligger i anslutning till terrassens utgång.
- På andra våningen ligger ännu ett sovrum med eget badrum, dusch och toalett, samt utgång till en stor terrass som också har havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map