Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Dimora dei Venti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Dimora dei Venti ligger med fin utsikt på sluttningarna mot havet i Nebrodibergen. Villan har privat pool, västvända terrasser med utsikt över havet och solnedgången samt tvättmaskin och aircondition på övre våningen.

Havsutsikt från alla rum och från poolen

Från villans alla rum och uppehållsrum har man utsikt över havet och tre av de Eoliska Öarna, nämligen Salina, Filicudi och Alicudi. Alla balkonger är västvända så utsikten över solnedgången är garanterad. Villan är omgiven av en liten trädgård där man installerat en fin pool med tillhörande terrass med solstolar och parasoller. Villan ligger sidan om Villa Brezza di Mare och Villa Tramonto så det är möjligt att bo samlat 23 personer totalt med tillgång till två pooler.

Läs mer om Villa Dimora dei Venti

God plats för att umgås eller vara för sig själv

Villan har egen parkeringsplats ifall man inte vill parkera längs vägen som förbinder kusten med Naso. Den är välinredd för såväl par som reser tillsammans eller större familjer då det finns 4 badrum varav det ena med vattenmassage. Dessutom är villan utrustad med tvättmaskin, aircondition i sovrummen på översta våningen och riktigt gott om plats om man vill ha en stund för sig själv. Närmaste restaurang (Ristorante La Perla) ligger uppför vägen ca. 3 km från villan, medan flera matställe finns längs vattnet ca. 4 km ner.

Villa med 7/9 sovplatser:
- Villan är fördelad på tre våningar, varav den nedersta och mellersta har direkt utgång till trädgården med poolen. Första våningen erbjuder stort kök med matplats (5 kokplattor, ugn och kylskåp) som hör samman med sovalkov med dubbel bäddsoffa och två fåtöljer samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Från denna våning har man direkt utgång till en terrass med havsutsikt som är förbunden med gräsmattan vid poolen. Den mellersta våningen består av stort vardagsrum med soffa, öppen spis och utgång till en bred terrass med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och direkt utgång till terrassen med havsutsikt samt badrum med toalett och dusch.

Det översta våningsplanet består av sovrum med eget badrum med toalett, dusch och utgång till en balkong med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och utgång till en balkong med havsutsikt, litet sovrum med enkelsäng och badrum med toalett och badkar med vattenmassage. De två dubbelrummen på detta våningsplan är utrustade med aircondition, det lilla rummet med ventilation.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map