Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Cucinotta

 
Villa Cucinotta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cucinotta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Alta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Cucinotta ligger högt över Borgo San Gregorio, på väg upp till Naso. Villan är omgiven av den frodiga växtligheten som präglar Nebrodi bergen. Tillsammans med det milda klimatet gör det att här är grönt året om. En bit bort från huset så ligger en naturlig källa där man kan hämta färskt vatten i stället för att köpa på flaska, en mataffär och en brödbutik där man kan gå och köpa nybakat bröd alla dagar i veckan.

Utsikten sträcker sig över hela kustlinjen från Capo d´Orlando till Testa di Monaco i San Gregorio bukten och till de Eoliska Öarna i horisonten.

Läs mer om Villa Cucinotta

Vid villan finns det en trädgård och parkeringsplats. Det är nödvändigt att komma hit med bil då vägen är allt för brant för cykelentusiaster och inga offentliga transporter finns att tillgå.

Villan är fördelad på två våningar och passar en stor familj eller två familjer som reser tillsammans bäst.
- På bottenvåningen finns uppehållsrum med matbord och öppenspis samt TV med utgång till en utomhus terrass, kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum.
- På första våningen finns det två sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, badrum samt en solterrass med havsutsikt.

Villan ligger nära Villa Carla (ca. 50 meter) så man kan hyra båda villorna till 16 - 18 personer.

Dölj texten
 
 
search map