Omdömen från Villa Brezza di Mare

 
Villa Brezza di Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Brezza di Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Alta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Brezza di Mare

Läs personliga omdömen av Villa Brezza di Mare som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Brezza di Mare. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt ställe

Vi var två familjer som reste, och hade massor av plats i det stora huset. Vi njöt av husets terrasser och den fina utsikten, och poolen som var ren och riktigt fin. Är större än på bilderna. Vi besökte de olika stränderna som alla var riktigt fina, men tyckte speciellt om den i Brolo.

Scafa Alta som semester-destination

Besök staden San Marco d'Alunzio som ligger uppe i bergen ca. 40 minuters biltur från huset. Fantastisk liten stad med den vackraste utsikten och snällaste befolkning. Här finns inte en enda turist. Ät på La Macina som serverar små läckra rätter, som man inte har provat på andra ställen. Kan verkligen rekommenderas.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wi-fi fungerade inte speciellt bra.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Brezza di Mare

Sedan vi var här sist har det tagits bort ett kök (det fanns två tidigare). Huset är stort och är man som vi 9-10 personer känns köksutrustningen liten.
Wifi var riktigt dåligt.
Men utsikten från terrassen och poolen slår det mesta.

Scafa Alta som semester-destination

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser

wifi bör förstärkas och köket bör kompletteras med köksutrustning.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

wifi fungerade knappt
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn

60-års firande med barn och barnbarn

Just hemkommen från en underbar vecka i Villa Breze di Mare i Scafa Alta. Huset är fantastiskt med plats för många, vi var 11 st, bekvämt och mycket fräscht. En stor altan för måltider, en liten gräsmatta för små fotbollsspelare samt inte minst en härlig pool.
Vi har besökt Cefalu, ca 1 timmes resa från vårt hus, San Stefano de Camastra med möjlighet att köpa vacker keramik ( ca 40 minuter från huset) och Etna. Trevliga utflykter vi kan rekommendera.

Det praktiska med kontakter med In.Italia har fungerat mycket bra, liksom den lokala representanten på plats.
Vi kan varmt rekommendera detta företag.
/Katarina Jonsson

Rekommendationer till andra gäster

Se ovan.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 8 Vuxna, 3 Barn
Namn

Fantastisk semester i ett fantastiskt hus

Vi bodde en vecka i detta fina hus, och vi var 11 personer mellan 3 och 67 år.
Det fungerade perfekt med rum till alla och fyra badrum m m.
Den finaste utsikt och en skön pool. Allt är rent och i ordning. Carlos, som tog emot oss, var fantastiskt hjälpsam och gav oss många bra tips om stränder, utflykter och restauranger. Alltigenom en härlig vistelse som helt levde upp till våra förväntningar.
Det enda vi saknade var en ordentlig brödkniv och skärbräda, men det är ju småsaker – och myggen kan vi ju inte utrota :-)

Rekommendationer till andra gäster

Fråga Carlos :-)
Den bästa fanns vid Erna men de lokala restaurangerna nere vid vattnet är kanon.
Kom ihåg badskor.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedårande utsikt med hög standard.

Huset var egentligen alldeles för stort för oss fyra personer men det spelade ingen roll då läget, poolen och kvaliteten levde upp till våra ganska högt ställda förväntningar. Utsikten är enastående från huset och poolen med vy över medelhavet, stranden & städerna nedanför samt de Lipariska öarna i norr. Tidigare resnärer har kommenterat myggen men vi led inte så mycket men de kommer när det mörknar. Kan vara en ide för husägaren att bidra med mygglampa eller liknande motmedel i framtiden. Huset ligger bra till för alla typer av utflykter på nordöstra Sicilien, 2h till Etna, 2h till Taormina 2h till Lipariska öarna.
På det hela taget hade vi en mycket trevlig tid i Villa Brezza di Mare.

Rekommendationer till andra gäster

Bra matafär i Brolo 10 min med bil från huset men mycket roligare att handla frukt och grönt på marknaden i Naso eller någon av de andra byarna uppåt Nebrodi-bergen. För fiskälskare är lunch eller middag på La Perla på vägen upp mot Naso ett måste.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

För den som vill ha lugn & ro och sköta sig själv.
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

När det väl kom igång och vi hittade lösenordet.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Behöver dock en översyn.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Villa Brezza di Mare

Underbar semester. Fint hus. Gott om plats till flera familjer. Det enda störande var mygg. Inga andra turister. Återvänder gärna!

Rekommendationer till andra gäster

Carlos arrangerade så att vi fick åka ut och fiska bläckfisk med lokala fiskare.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 10 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe och hus

Huset levde upp till förväntningarna
Det hade varit trevligt om det funnits några bra solstolar där, men det är inte första gången vi upplever det när vi hyr sommarhus söderöver.
Perioden då vi var där; 15/9-26/9, var det mycket mygg, vet inte om det alltid är det?
Men annars var allt bra.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Brezza di Mare

Scafa Alta som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Härligt hus

Vi var 10 personer, huset fungerade bra till oss alla, vi var mellan 6-65 år. Huset var rent då vi kom och Carlos var behjälplig med allt från start till slut.
Poolen nyttjades flitigt och var alltid ren och härlig.
Restaurangen längre upp på vägen är absolut värt ett besök. Vi badade också i havet som var härligt och vi hade stranden nästan för oss själva.
Supermarknaden hade allt vi behövde.
Semestern var oklanderlig, både huset och omgivningarna.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Använde det inte.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En fantastisk vecka i Villa Brezza di Mare

Vi har haft en fantastisk vecka i Villa Brezza di Mare. Härligt hus, med stor övertäckt terrass varifrån vi kunde njuta av alla dagens måltider med en fantastisk utsikt och en vacker solnedgång varje kväll. Vi bodde 6 personer i huset, som är tilltänkt till 10 personer, så vi hade massor av plats. Poolområdet är vacker och det fanns gott om parasoll att hitta skugga under. Vi kunde gott haft några bättre liggstolar, då det endast är strandstolar som står vid poolen. Vacker utsikt från poolen över trädgården.

Köket har vad man behöver och det var härligt med diskmaskin och tvättmaskin.

Rekommendationer till andra gäster

Det är långa avstånd på Sicilien, så planera dina tuer. VI tog den Grekiska Teatern i Taormina (mycket trevlig stad) och Etna på vår tur tillbaka till Catania. Etna är ett måste, se "henne" från norra sidan. Fråga Carlos han kan visa er den bästa rutten.

Villa Brezza di Mare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Brezza di Mare
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map