Villa i Scafa Alta på Sicilien

Villa Brezza di Mare

 
Villa Brezza di Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Brezza di Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Scafa Alta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Brezza di Mare ligger på en fin utsiktspunkt på sluttningarna ovanför staden Capo d' Orlando.

Konstant havsutsikt

Från de flesta rum, terrasser och från poolen har man en fantastisk utsikt över havet samt tre av de Eoliska öarna. Villans pool ligger framför huset och kan ses från alla terrasserna. Trädgården präglas av fina olivträd och gröna gräsmattor.

Läs mer om Villa Brezza di Mare

Närhet till matställe och strand

Närmaste matställe ligger antingen på vägen upp för berget mot Naso (ca. 2 km) eller nedanför i det stämningsfulla fiskeläget Borgo San Gregorio (5 km) där man även finner närmaste strand. För inköpsmöjligheter och andra nöje ska man antingen till staden Capo d' Orlando (7 km) eller till Cresta (3 km).

Villa med 10 sovplatser:
- Denna nybyggda villa är fördelad på tre våningar. Man har ingång från trädgården till både första och andra våningen. Nedersta våningen består av kök med matplats (och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, litet rum med bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. Från köket kommer man ut till den nedersta terrassen varifrån det endast är några trappsteg ner till poolen.

En trappa leder upp till andra våningen där det finns kök med två utgångar till en stor bred balkong med plats för bord och stolar. På detta våningsplan finns det dessutom ett rum med två sovplatser i en bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch.

På översta våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt samt eget badrum med toalett och dusch, ett dubbelrum med utgång till balkong med havsutsikt, ett litet rum med enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Alla rum på denna våning har aircondition.

Dölj texten
 
 
search map