Agriturismo i Sant'Angelo Muxaro på Sicilien

Tenuta San Giovanni

 
Tenuta San Giovanni är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta San Giovanni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sant'Angelo Muxaro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tenuta San Giovanni ligger i en vacker miljö på en kulle varifrån du har en fantastisk 360 graders panoramautsikt över landskapet. Vart du än väljer att rikta blicken, ser du vingårdar som breder ut sig. Från dessa vingårdar, som täcker det mesta av gårdens åtta hektar land, plockar Angelo de söta druvorna som sedan pressas för att göra husets robusta viner.

Det vackra området

Agrigento utgör en vacker kullis till denna plats, med sina fina stränder, det fantastiska bergslandskapet och de världsberömda templen. Det är ca 1 timmes bilfärd från Tenuta San Giovanni ner till vattnet oavsett om du väljer att bada i Agrigento, San Leo, Real Monte eller Siculiana. Gården är belägen i kommunen San Biagio Platani, men den närmsta staden är San't Angelo Maxuro som har rötter i antiken och är känd för sina Tholes, monumentala gravar.

Bada i den härliga poolen

Huset är omgivet av en stor trädgård där det finns gott om plats för både lek och avkoppling. Poolen ligger precis vid huset och har ett soligt och vackert läge. På solterrassen, kan du njuta av solen, eller skuggan i den täckta delen av den enorma terrassen där det även finns en bar och restaurang.

Upptäck Loredanas kulinariska färdigheter

Vi kan med säkerhet säga att du kommer att äta bra här, eftersom ägarfamiljen lagar utsökt mat med Loredana i spetsen, som verkligen skapar magi i köket. Hennes mat är helt enkelt gudomlig! Angelo vandrar upp och ner för backen för att hitta den färskarste ricottaosten- som verkligen smälter på tungan och han hämtar även gränsaker från grannarna när det inte finns tillräckligt på den egna gården. Köttet kommer också från området och när det inte handlas av den lokala köttleverantören, kommer det från djuren i Angelos egna skogar. Du får inga små portioner här- tvärtom. Dessa underbara rätter kombineras såklart med det mycket välsmakande vinet som görs i området. Det lönar sig alltså att bo och äta här om du söker fantastiska gastronomiska upplevelser, men du kan även prova andra lokala matställen. Det finns lite olika alternativ att välja mellan både i San Biagio Platani och Sant'Angelo Muxaro.

Rummen

För en del som är vana vid den nordeuropeiska stilen, kan rummen anses lite skrikiga, men du befinner dig på landsbygden på färgglada Sicilien och du kommer utan tvekan att spendera majoriteten av din tid utomhus. Sängarna och inredningen håller däremot bra standard och rummen är välutrustade. De ligger antingen i huvudbyggnaden eller i de två trähusen framför huvudbyggnaden. Varje stuga har två sovrum och familjer kommer att gynnas av ett litet fristående hus nära poolen. Alla rum har luftconditionering, en TV och ett privat badrum med en toalett och dusch.

Läs om rummen på Tenuta San Giovanni

 
 
search map