Hotell i Sant'Ambrogio på Sicilien

B&B Baglio Saponara

 
B&B Baglio Saponara är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Baglio Saponara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sant'Ambrogio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Baglio Saponara ligger bland olivträd och fruktträd på sluttningen ovanför den trevliga byn Sant'Ambrogio (ca. 2 km) där man finner det mest nödvändiga som enkla inköpsmöjligheter, posthus, ett matställe samt ca. 200 invånare. Det är ca. 7 km till den mer berömda staden Cefalù och ca. 4 km till närmaste strand.

Det är tal om några stenhus där några av dem innehåller de rum som hyrs ut medan de andra framstår som förfallna. Här får man verkligen möjlighet och inte minst lust att sitta och slappa medan man njuter av utsikten över den imponerande klippan ovanför Cefalù och havet på den andra sidan. För att säkra de sköna stunderna finner gästerna även en liten pool, trädgård med bord och stolar samt en fin terrass och ett kök som står till allas förfogande.

Läs mer om B&B Baglio Saponara

De tre rummen är enkelt men trevligt inredda och är alla utrustade med aircondition, TV och eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map