Hotell i Sant'Alessio på Sicilien

Hotel Kennedy

 
Hotel Kennedy är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Kennedy är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sant'Alessio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på strandpromenaden i Sant´Alessio Siculo. Den lilla badorten är förhållandevis okänd för de flesta turister som besöker Sicilien. Det kan man undra sig lite över då staden har små charmiga gator, kyrkor och sevärda byggnader som skapar en medeltida atmosfär. Den viktigaste kulturattraktionen är slottet Capo S. Alessio som byggdes mellan 1048 och 1118. Under 1676 då kriget mellan Frankrike och Spanien pågick använde staden Messina slottet till förvaring av mat. Även om de flesta turister inte kommer för själva staden utan mest för avkoppling och att njuta av stranden samt de närliggande omgivningar då det endast är ca. 10 km till sevärda Taormina. Du kan välja att ankomma till Hotel Kennedy med offentlig transport få tågstationen endast ligger ca. 500 meter bort. Vill du se mer av det spännande Sicilien rekommenderar vi att du hyr en bil.

Familjär gästfrihet

Sedan 1970-talet har Hotel Kennedy varit ägd av samma familj som erbjuder en vänlig gästfrihet till dig som önskar att tillbringa din semester nära havet. Hotellet ligger ut till vattnet vilket betyder att du har privat strand med gratis solstolar och parasoller. På stranden finns det även möjlighet att boka kanoter och annan vattenutrustning. Vid dagens slut när du fått nog av solen kan du dra dig tillbaka i skuggan. Hotellet erbjuder även en invändig samt utvändig pool samt en bar med lättare snacks. Från takterrassen kan du njuta av utsikten över hela kusten. Restaurangen serverar en buffé med rätter från både det internationella som lokala köket. Önskar du en lugn stund kan du slå dig ner i hotellets läs och TV-rum. Det finns gratis wi-fi i gemensamma utrymme precis som hotellet erbjuder tillgång till parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Kennedy

Rum med balkong

Hotel Kennedy har totalt 83 rum som alla är enkelt inredda. Rummens styrka är att dem alla har balkong. Några rum har havsutsikt medan andra vänder mot trädgården. Rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map