Hotell i Sant'Alessio på Sicilien

Hotel Capo dei Greci

 
Hotel Capo dei Greci är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Capo dei Greci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sant'Alessio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Precis söder om den lilla badorten Sant'Alessio Siculo norr om Taormina, ligger Hotel Capo dei Greci, som är ett av de lite större hotellen i området.

Njut av semestern vid poolen

Hotellets största plus är utsikten, som du kan njuta av från de härliga panoramiska terrasserna, eller från de härliga poolerna, där du kan slå dig ner i en solsäng och glömma allt runt omkring dig. Hotellet har också en plattform med solsängar helt nere vid havet, där du kan lapa sol på sommaren, och du kan naturligtvis också ta ett dopp i havet. På området finns en stor amfiteater, varifrån du har utsikt mot slottet Sant'Aessio, och var det också arrangeras kvällsunderhållning på somamren. Stället nyttjas också till galamiddagar, temakvällar och inte minst bröllop. Det hela förbinds med 2 hissar, som är inhuggna i klipporna.

Skäm bort dig själv i hotellets SPA

Därutöver har hotellet hela fyra restauranger, som bland annat serverar traditionella sicilianska specialiteter. Om du nöjer dig med ett lättare snack, kan du också besöka en av de tre barerna. Vill du svettas bort lite av semestermaten, kan du nyttja ställets gym, och om du vill skämma bort dig själv lite extra, så kan du göra det med olika behandlingar i det härliga SPA:et (mot betalning).

Stort urval av faciliteter

Capo dei Greci fungerar också som ett modernt kongresscenter, som bjuder på bra tekniska faciliteter och som kan rymma upp mot 550 deltagare. Reser du med barn, kan du vara bra att veta att det finns en liten lekplats och en avdelning i poolen för de minsta. För ordningens skull, vill vi uppmärksamma dig på, att de flesta av hotelelts faciliteter endast är öppna under sommarmånaderna, men även under de kalla perioderna kommer en a la carte restaurang finnas för hotellets gäster att äta på.

Bekväma rum

Hotellet har 200 rum i olika kategorier. Rummen är fint inredda i klassisk stil och har alla aircondition, satellit-TV, wifi, kassaskåp, minibar samt badrum med dusch eller badkar och hårfön. I stort sätt alla rum har balkong eller terrass med utsikt över trädgården, havet eller klipporna. Du kan parkera din bil på området.

Läs om rummen på Hotel Capo dei Greci

 
 
search map