Villa i Santa Croce Camerina på Sicilien

Villa Santa Croce

 
Villa Santa Croce är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Santa Croce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Croce Camerina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Santa Croce ligger i lugna omgivingar lite utanför staden Santa Croce Camerina. Närmaste restaurang ligger ca. 150 meter från villan. Inne i staden hittar du inköpsmöjligheter och flera olika matställen. Det är ca. 5 km från villan ner till stranden vid Punta Secca, var du också hittar många barer och caféer.

Renoverat lanthus

Villan är ursprungligen ett litet lanthus med tillhörande stall, vilket det också användes som fram till början av 70-talet. Sedan dess glömdes stället mer eller midre bort, varför tomten snabbt växte igen av buskar och kaktusar. Från tomten (ca. 100 m från huset) har man den finaste utsikten över dalen och havet. Husen blev helt genomrenoverat under 2005-2006. Det isolerade, lades nytt tak och instalerades all tänklbar komfort. Man passade även på att installera aircondition i samtliga sovrum.

Läs mer om Villa Santa Croce

Exotisk trädgård med uppvärmd pool

Stället har en fin pool (12 x 6 m - samt en trappa - längs sidan finns en trappa som leder ner mot poolens djup, startar på 80 cm djup). Tack vare solpaneler är poolens vatten uppvärmd till 24-25 grader även om vintern. Vid slutet av huset finns även en mindre, övertäckt bassäng med vattenmassage, vars vatten också är uppvärmt och når här helt upp till 30 grader, vilket gör det perfekt för avslappning. Villan har även tvättrum med tvättmaskin och strykfaciliteter, liksom det finns satellit-TV i bägge uppehållsrummen. I det exotiska trädgården hittar man de finaste exemplaren av kaktusar och agave. Det finns parkeringsplats för flera bilar precis vid infarten. Huset är uppdelat i två lägenheter med dett extra rum mittemellan. Lägenheterna uthyres tillsammans, som en självständig villa.

Fyrrumslägenhet Timo med 6 + 1 sovplatser:
- Lägenheten Timo är den största i huset, och har en egen ingång från terrassen. Du kommer in i ett stort uppehållsrum med kokvrå och ett matbord samt satellit-TV. En gång leder till sovavdelningen, var det finns tre sovrum med dubbelsäng, varav två har privat badrum med toalett och dusch och det sista rummet har badrum med toalett och dusch i gången. Mot betalning är det möjligt att sätta in en extrasäng i denna lägenhet.

Rum Menta med 2 (+ 1) sovplatser:
- Rummet Menta ligger emellan lägenheten Timo och Artemisia. den hyrs inte ut självständigt, utan endast som en del av villan, eller som ett supplement till en av de två andra lägenheterna. Här finns dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Om den hyrs tillsammans med Timo är det möjligt att ställa in en extra säng. Sker uthyrning tillsammans med Artemisia, är det inte möjligt med en extrasäng, då Artemisias är för litet för det samlade antalet boende.

Studiolägenhet Artemisia med 2 + 2 sovplatser:
- Artmisia är en fin studiolägenhet med ingång från utomhusterrass. Den består av ett stort allrum, var det i den ena änden finns uppehållsområde med kök och matavdelning sat bäddsoffa för två personer (som kan användas mot betalning och lämpligen till barn under 12 år), samt nattområde med dubbelsäng. Det finns badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Santa Croce

Läs personliga omdömen av Villa Santa Croce som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Santa Croce. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Villa Santa Croce

Lyckad semester

En mycket lyckad semester. Vi var 15 personer/3 generationer. Huset fungerade mycket bra. Det fanns plats för alla. Det var ett scoop att poolen var uppvärmd. Vi hade privat kock 2 gånger, som lagade underbar lokal mat. Det fanns även bra inköpsmöjligheter i närheten.
Var på utflykt till Siracusa. Fantastisk stad. Åt på en härlig restaurang (har glömt namnet) i härligt solsken.
Var även i Ragusa, som också är värd ett besök. Även här hittade vi en fantastisk restaurang, som vi också har glömt namnet på.

Läs mer

En varm semester 30-35 grader

Bra utomhusfaciliteter och en härlig pool, men inredningen och köksutrustningen är något slitna, och så är där endast en miniugn - vi var endast 4 personer, men hur ska man kunna laga mat till 10-14 personer????

Läs mer

Härlig höstsemester

Villan levde upp till våra höga förväntningar - bilderna på webbplatsen beskriver platsen väl. I mitten / slutet av oktober hade vi 21-27 grader, mestadels soligt, en regnskur en dag och storm en natt. Poolen användes varje dag - och i havet 5 km bort var det förmodligen 22 grader.
Vid ankomsten mötte vi ägaren Rosario på hans adress han hoppade på sin motorcykel och körde i väg till villan. Först bör vi bara plocka familjen vi följde upp. De hade gått lite fel. Rosario tog över mobiltelefonen identifierades där de var och plockade upp dem. Efter en kort tur, han visade oss till en närliggande, utmärkt pizzeria (Mulino Vecchio). Mycket välkomna - och lätt för oss, var tiden 21:15.
Bonus: Det finns en diskmaskin på platsen - och en nybyggd hottub, som mycket väl kan vara lite varmare.
Vi var på halvdagsturer till Ragusa, Modica och Scicli, som alla är värda ett besök. Städerna vid havet är naturligtvis en liten död denna tid på året.
Kom ihåg att besöka alla de stora restaurangerna i området - använd om nödvändigt Gambero Rosso app :) lunch vid 2-stjärniga Duomo i Ragusa är ett fynd. Men detta verkligen trevligt att äta på villans terrass.
Observera: Trädgården runt huset är grön och väl underhållna. Området runt där 500 meter bort ligger också en annan villa, är verkligen vid denna tid på året något brunt och kargt att titta på och det finns mycket begränsade möjligheter för promenader direkt från adressen. Området kännetecknas av intensiv grönsaksodling operation. Bara man inte förvänta sig böljande gröna kullar och vackra vyer så betyder det ingenting.

Läs mer

Bedömning av Villa Santa Croce

Läs mer

Bedömning av Villa Santa Croce

Läs mer
 
search map