Villa i Santa Croce Camerina på Sicilien

Villa Santa Croce

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Santa Croce ligger i lugna omgivingar lite utanför staden Santa Croce Camerina. Närmaste restaurang ligger ca. 150 meter från villan. Inne i staden hittar du inköpsmöjligheter och flera olika matställen. Det är ca. 5 km från villan ner till stranden vid Punta Secca, var du också hittar många barer och caféer.

Renoverat lanthus

Villan är ursprungligen ett litet lanthus med tillhörande stall, vilket det också användes som fram till början av 70-talet. Sedan dess glömdes stället mer eller midre bort, varför tomten snabbt växte igen av buskar och kaktusar. Från tomten (ca. 100 m från huset) har man den finaste utsikten över dalen och havet. Husen blev helt genomrenoverat under 2005-2006. Det isolerade, lades nytt tak och instalerades all tänklbar komfort. Man passade även på att installera aircondition i samtliga sovrum.

Läs mer om Villa Santa Croce

Exotisk trädgård med uppvärmd pool

Stället har en fin pool (12 x 6 m - samt en trappa - längs sidan finns en trappa som leder ner mot poolens djup, startar på 80 cm djup). Tack vare solpaneler är poolens vatten uppvärmd till 24-25 grader även om vintern. Vid slutet av huset finns även en mindre, övertäckt bassäng med vattenmassage, vars vatten också är uppvärmt och når här helt upp till 30 grader, vilket gör det perfekt för avslappning. Villan har även tvättrum med tvättmaskin och strykfaciliteter, liksom det finns satellit-TV i bägge uppehållsrummen. I det exotiska trädgården hittar man de finaste exemplaren av kaktusar och agave. Det finns parkeringsplats för flera bilar precis vid infarten. Huset är uppdelat i två lägenheter med dett extra rum mittemellan. Lägenheterna uthyres tillsammans, som en självständig villa.

Fyrrumslägenhet Timo med 6 + 1 sovplatser:
- Lägenheten Timo är den största i huset, och har en egen ingång från terrassen. Du kommer in i ett stort uppehållsrum med kokvrå och ett matbord samt satellit-TV. En gång leder till sovavdelningen, var det finns tre sovrum med dubbelsäng, varav två har privat badrum med toalett och dusch och det sista rummet har badrum med toalett och dusch i gången. Mot betalning är det möjligt att sätta in en extrasäng i denna lägenhet.

Rum Menta med 2 (+ 1) sovplatser:
- Rummet Menta ligger emellan lägenheten Timo och Artemisia. den hyrs inte ut självständigt, utan endast som en del av villan, eller som ett supplement till en av de två andra lägenheterna. Här finns dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Om den hyrs tillsammans med Timo är det möjligt att ställa in en extra säng. Sker uthyrning tillsammans med Artemisia, är det inte möjligt med en extrasäng, då Artemisias är för litet för det samlade antalet boende.

Studiolägenhet Artemisia med 2 + 2 sovplatser:
- Artmisia är en fin studiolägenhet med ingång från utomhusterrass. Den består av ett stort allrum, var det i den ena änden finns uppehållsområde med kök och matavdelning sat bäddsoffa för två personer (som kan användas mot betalning och lämpligen till barn under 12 år), samt nattområde med dubbelsäng. Det finns badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map