Villa i Santa Croce Camerina på Sicilien

Villa Ganzeria

 
Villa Ganzeria är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ganzeria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Croce Camerina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Ganziria ligger på en privat inhägnad grund och har en skön pool exklusivt endast för villans gäster. Det är nära till staden där du finner mataffär, apotek, bank och andra affärer. För att äta ute ska du endast gå en kort promenad till en lokalt matställe där du kan äta goda vällagade traditionella rätter och där du med säkerhet får valuta för pengarna.

Härlig uppvärmd pool med fin panoramautsikt

Poolområdet ligger vid huset och det är möjligt att hålla det helt öppet eller inhägna det med träpanel, vilket kan vara skönt om man reser med små barn. Vid poolen finns en solterrass samt en lång och bred övertäckt terrass där man kan sitta om kvällen och blicka ut över staden som är fint upplyst samt havet i fjärran med en och annan fiskebåt som tuffar förbi. Poolen är uppvärmd med solpaneler som blivit installerade på taket, så även om vintern är temperaturen i poolen runt 24 grader. Du kan köra fram bilen till dörren för att lasta av / på bagage samt matvaror och sedan parkera på den egna övertäckta parkeringsplatsen vid huset, så bilarna inte står i vägen för den sköna utsikten.

Läs mer om Villa Ganzeria

Genomtänkt inredning med massor av plats

När du träder in genom dörren möts du av ett enormt och trevligt vardagsrum. Till vänster finner du ett uppehållsområde med soffa och öppenspis, till höger ett biljardbord. Längre fram finns det ännu en soffgrupp framför en stor flatscreen-TV samt ett ytterst välutrustat kök med tillhörande (öppen) matsal. Vid slutet av en lång vägg bestående av glasdörrar kommer man smidigt ut till terrassen med havsutsikt. Det är högt i tak och detta stora rum är samlingsrum där alla kan umgås och ha trevligt. En gång till vänster leder till tvättrummet samt ett badrum med dusch medan varje sovrum har sitt egna badrum med toalett. Längre in finner man ett stort rum med stort badkar med vattenmassage och glasväggar med havsutsikt. Här kan du också boka in en massage eller bara slappa i det sköna vattnet.

Utmärkta sovrum

Till höger för vardagsrummet finner man sovrummen som är fördelade på två plan, med tre sovrum på varje. Varje sovrum är inspirerat av naturens element (eld, vatten,luft och jord) förutom sten och trä. De består av två sovplatser i en dubbelsäng eller två enkelsängar som kan samlas till en dubbel vid behov. Varje sovrum är rymligt och har eget badrum med toalett och dusch - två av rummen har också utgång till terrass som vänder mot havet.

Ifall 12 sovplatser inte räcker...

På samma ägendom (längre ner) ligger också en separat villa, nämligen Villa Santa Croce samt en liten sjö. Vill du hyra båda husen tillsammans är det möjligt vilket skapar en unik möjlighet ifall man är många (totalt finns det då plats för 28 personer i två villor). Bokar du enbart en av villorna så möter du endast de boende i den andra villan vid infarten nere vid porten.

Dölj texten
 
 
search map