Semesterbostad i San Vito Lo Capo på Sicilien

Residence Il Baglio

 
Residence Il Baglio är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Il Baglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vito Lo Capo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Underbara San Vito Lo Capo drar till sig många besökare på grund av den fina sandstranden och det livliga nattlivet, som präglar de flesta semesterboendena utmed vattnet. Residence Il Baglio har den stora fördelen att ligga bara några få steg från stranden, knappt 200 meter, men ändå avsides från oväsen.

Intill vattnet men bort från oväsen

Det fina läget innebär också att man kan välja, på denna sida av staden om man vill gå in mot centrum där det finns ett antal matställen och inköpsmöjligheter eller längs den lugna promenaden som leder till fyren i hamnen.

Läs mer om Residence Il Baglio

Privat parkering och egen trädgård eller terrass

I denna aktiva stad är det en facilitet som är viktig att ha fokus på - särskilt under sommarmånaderna: nämligen möjlighet till parkering. På Residence Il Baglio har alla lägenheter en reserverad parkeringsplats och utöver det, är det privat trädgård eller bred balkong, där du kan njuta av dina måltider, gott vin eller bara total avkoppling.

Lägenheter med uteplats

Lägenheterna ligger fördelade på tre byggnader, som bildar en hästsko och omges av en lummig trädgård. Alla har aircondition, ugn, mikro, tv och antingen liten trädgård eller bred balkong med bord och stolar. Lägenheten med 2 sovrum har både ock. Trots närheten till havet är den ingen havsutsikt från någon av lägenheterna.

Dölj texten
 
 
search map