Semesterbostad i San Vito Lo Capo på Sicilien

Residence Cala Azzurra

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kommer inte gå miste om en vacker utsikt om du bor på Residence Cala Azzurra. Den flotta kustlinjen och det blå havet, som San Vito lo Capo och hela Lo Zingaro är kända för, kan du njuta av från poolområdet.

Pool till både stora och små gäster

Residence Cala Azzurra bjuder på en fin pool med ett passande djup till de gäster som vill simma, men också till dem som vill leka i vattnet. Här kan du också sola och slappna av på terrassen, medan dina barn har kul i vattnet - utsikten blir du aldrig trött på!

Trevliga utflykter inom kort köravstånd

Du kommer att kunna uppleva mycket mer än poolen vid en semester på Residence Cala Azzurra: Palermos väldoftande och färgrika gatumarknad ligger under en timmes biltur härifrån; Segestas grekiska teater och tempel, samt Selinuntes imponerande tempel är hela turen värd - och så måste du absolut besöka den medeltida staden Erice vid solnedgången så att du får utsikt över Trapani, Marsala-saltbrotten och Egadiöarna (kom ihåg en hacka då det är kallt uppe i Erice). Så länge du inte lider av sjösjuka kan det löna sig att ta flygbåten till Favignana och hyra en cykel för att ta dig runt ön - pittoreska bukter och ett trevligt bycentrum väntar här.

Nya semesterlägenheter med aircondition

Cala Azzurra blev färdigbyggt 2015. Här hittar du både semesterlägenheter och rum. Både lägenheterna och rummen har aircondition samt parkeringsplats. Lägenheterna är dessutom alla utrustade med ett kök med mikro samt ett utomhusområde eller terrass med trädgårdsmöbler. Du har fri tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Var uppmärksam på att husdjur inte är tillåtna. Det finns möjlighet att bli serverad frukost - men det beställs direkt på stället, prata med personalen i receptionen.

Lägenheterna på Residence Cala Azzurra

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (bottenvån. med terrass)

Lägenheten är ca 65 m² och ligger på bottenvåningen. Den består av ett vardagsrum med kökshörna, TV och två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har egen terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (bottenvån. och 1 vån. med terrass)

Lägenheten är ca 70 m² och är fördelad på två våningar: bottenvåningen och 1:a våningen. Bottenvåningen innehåller ett vardagsrum med kökshörna, TV och två sovplatser i bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. En trappa för dig upp till nästa våning där du hittar ett sovrum med dubbelsäng och balkong, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har egen terrass med trädgårdsbord och -stolar på bottenvåningen.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (bottenvån. och 1 vån. med balkong och havsutsikt)

Lägenheten är ca 70 m² och är fördelad på två våningar: bottenvåningen och 1:a våningen. Bottenvåningen innehåller ett vardagsrum med kökshörna, TV och två sovplatser i bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. En trappa för dig upp till nästa våning där du hittar ett sovrum med dubbelsäng och balkong med havsutsikt, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har egen terrass med trädgårdsbord och -stolar på bottenvåningen.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Rekommendationer till dig

Appartamenti Pescatore

Castellammare del Golfo, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map