Semesterbostad i San Vito Lo Capo på Sicilien

Residence Cala Azzurra

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kommer inte gå miste om en vacker utsikt om du bor på Residence Cala Azzurra. Den flotta kustlinjen och det blå havet, som San Vito lo Capo och hela Lo Zingaro är kända för, kan du njuta av från poolområdet.

Pool till både stora och små gäster

Residence Cala Azzurra bjuder på en fin pool med ett passande djup till de gäster som vill simma, men också till dem som vill leka i vattnet. Här kan du också sola och slappna av på terrassen, medan dina barn har kul i vattnet - utsikten blir du aldrig trött på!

Trevliga utflykter inom kort köravstånd

Du kommer att kunna uppleva mycket mer än poolen vid en semester på Residence Cala Azzurra: Palermos väldoftande och färgrika gatumarknad ligger under en timmes biltur härifrån; Segestas grekiska teater och tempel, samt Selinuntes imponerande tempel är hela turen värd - och så måste du absolut besöka den medeltida staden Erice vid solnedgången så att du får utsikt över Trapani, Marsala-saltbrotten och Egadiöarna (kom ihåg en hacka då det är kallt uppe i Erice). Så länge du inte lider av sjösjuka kan det löna sig att ta flygbåten till Favignana och hyra en cykel för att ta dig runt ön - pittoreska bukter och ett trevligt bycentrum väntar här.

Trevliga semesterlägenheter och rum

Cala Azzurra blev färdigbyggt 2015. Här hittar du både semesterlägenheter och rum. Både lägenheterna och rummen har aircondition samt parkeringsplats. Lägenheterna är dessutom alla utrustade med ett kök med mikro samt ett utomhusområde eller terrass med trädgårdsmöbler. Du har fri tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Var uppmärksam på att husdjur inte är tillåtna. Det finns möjlighet att bli serverad frukost - men det beställs direkt på stället, prata med personalen i receptionen.

Läs om l√§genheterna på Residence Cala Azzurra

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map