Semesterbostad i San Vito Lo Capo på Sicilien

Le Palme di Conturrana Tropical

 
Le Palme di Conturrana Tropical är inte tillgänglig i dagsläget
Le Palme di Conturrana Tropical är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vito Lo Capo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Palme di Conturrana Tropical är ett nytt semestercenter som ligger i den övre delen av San Vito Lo Capo, ca. 500 meter från stranden och gågatan, där kvällslivet äger rum. Det är ännu kortare till shoppingmöjligheterna och matställen, och man har fördelen att bo i lugnare omgivningar än helt inne i centrum.

Härlig trädgård med pool

Vid lägenheterna finns det en härlig välunderhållen trädgård med kokospalmer och andra exotiska växter, som rättfärdigar benämningen "tropical". Vid änden av trädgården finner du pool-området med tillhörande terrass, parasoll och solstolar. Var uppmärksam på att utöver de gäster som bor i huset så har gästerna på det näraliggande semesterkomplexet Le Palme di Conturrana Classic också tillgång till poolen; erfarenheten visar dock, att de flesta väljer att använda sig av den breda sandstranden snarare än att vara vid poolen.

Läs mer om Le Palme di Conturrana Tropical

Fina lägenheter med balkong eller terrass

På stället är det uteslutande tvårumslägenheter, som ligger antingen på första eller andra våning. Lägenheterna på första våning har terrass medans de på andra våning har balkong. Det är dessvärre inte möjligt att reservera våningarna på förhand, men vi tar gärna emot kundens önskemål. Alla lägenheter har dessutom aircondition, en parkeringsplats, tv samt kokvrå med ett litet kylskåp och två kokplattor.

Lägenheterna på Le Palme di Conturrana Tropical

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong eller terrass)

Lägenheterna består av ett uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Lägenheten har dessutom utgång till antingen balkong (på andra våning) eller terrass (på första våning). Det är ingen havsutsikt från någon av lägenheterna.

Dölj texten
 
 
search map