Semesterbostad i San Vito Lo Capo på Sicilien

Le Palme di Conturrana Classic

Pool at Le Palme di Conturrana Tropical (ca. 300 meter från lägenheterna)
 
Le Palme di Conturrana Classic är inte tillgänglig i dagsläget
Le Palme di Conturrana Classic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vito Lo Capo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Palme di Conturrana ligger på kort gångavstånd (ca 300 meter) från San Vito Lo Capos fina sandstränder och på ännu kortare avstånd till butiker och matställen. Det är ett relativt nyöppnat lägenhetskomplex med privat parkeringsplats i garaget under byggnaden till varje lägenhet, en stor fördel om man inte vill använda större delen av sin semester till att jaga 4 lediga meter längs trottoaren.

300 meter til hav eller pool

Det finns ingen pool vid lägenheterna. För att bada eller sola kan man välja, om man vill gå till stranden eller till Le Palme di Conturrana Tropical, där gästerna har tillgång till pool.

Läs mer om Le Palme di Conturrana Classic

Lägenheter med terrass eller bred balkong

Lägenheterna är rymliga och ganska välskötta. De har alla aircondition, sat-tv, micro samt en parkeringsplats per lägenhet. Lägenheterna på första våning har utgång till terrass, medans de på andra våning har en bred balkong. Trots närheten till havet är det ingen havsutsikt varken från lägenheterna på första eller andra våning.

Lägenheterna på Le Palme di Conturrana Classic

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass eller balkong)

Lägenheterna ligger antingen på första eller på andra våning. De består av ett uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), Sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass eller balkong)

Lägenheterna ligger antingen på första eller på andra våning. De består av ett uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map